[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (23) - & PTT 0628 完全體回歸大發!YUM YUM!

1001 回覆
10 Like 5 Dislike

第一下click落去仲係private video
個開頭btw好彩仲有啲錢整動畫
Teaser變咗Trailer
低音bass drop 然後突然爆一下個啲bollywood嘢
期待感已經大過why not
後面嗰段算係bollywood嗎?
前幾日Ryan好似係IG Story係咁PO本月野同一啲歌 唔知關唔關事
我都係估 唔熟bollywood嘢 但係篇新聞提過 我估三十秒個下應該就係掛
真係好想快啲知 btw開頭好似開車引擎聲 Haseul架黃色車
鳩估
第一同最尾係snoop dog嘅hiphop嘢 我估唔多關事??
第二個interstellar太空嘢嘅就似係trailer嘅劇透?
呢種一睇就知好貴嘅cg同埋睇唔明伏筆就知係本月
好彩...似係重有大把錢可以fing
Interstellar嗰條有啲似X X嗰陣既Teaser
Ryan會唔會係今次隻碟既Director
https://twitter.com/ryanjhun/status/1404462305895587848
2DTeaser比Orbit笑咗半個月 3DCG終於爭氣少少
今次開頭係向左

姐係同HI HIGH 一樣向左

應該係一樣風格 唔洗再有軍歌聽

當我以為咁諗既時候... 唔撚記得左SO WHAT
So what好聽喎
靠呢啲未估到咁多住 In Ryan we trust

又估唔到一個咁嘅show仲要係有線台會咁多人睇軍人show吸引到韓國班當兵嘅仔又同時吸引到班女黎睇肌肉?
係啦 始終競賽節目話題性大 主題又係軍隊仲要未計朴君勁紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞