最近睇緊邊套韓劇? (26)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
手語相認個度真係....
智雅存摺個度d回憶同大英喊住想變返老都好感動
真都唔出奇 女導演以前Twitter post過佢相
唔即刻否認都好大機 唔係就直接否認啦 唔洗講到咁曖昧
可能去咗casting 未選中咪唔出聲認
希望成事啦
拍開尹食堂外語應該ok
佢英文口音唔錯
怪物前半段好睇
後半段比較為而拖
Mouse由頭到尾都緊湊
仲要個尾都收得好
不過如果唔想太用腦應該唔啱睇
ok啦 姊弟戀幾有共鳴
有冇人睇緊模仿
睇睇下又幾好睇
滅亡入面既神做女主角
呢個女主最近都拍幾多劇
睇謗法o個時覺得佢勁細個, 童星咁, 點知而家做埋女主

btw滅亡已棄, 悶到訓著, 淨係想睇女二o個對CP
癲佬婆…..
好撚慘呀 狗仔
做咩又多條女係間屋到 呀妹
男主快啲安慰女主啦 好可憐
我覺得女主有啲似鄭裕美
ex
FK
有冇預告睇
有少少李英愛feel
請問你係邊到睇
呢套好似唔會放預告
愛在大都會好冇睇
定係healer好睇啲
個個人口味都唔同㗎喎起碼我睇晒 覺得都中上 7/10左右
睇過漫畫原作,男二同女主冇love line,雖然唔知佢會唔會改到有,而且個故事好現實同黑暗,絕對唔係典型大學青春劇
有睇 劇情好過癮 完全係underrated
女主好靚又可愛 其實佢依家都好童顏 中學look完全無違和
徐仁國樸寶英主演的某天滅亡走進我家門收視率走勢

全國 / 首爾
01화 4.118 / 4.238
02화 4.422 / 4.926 <<最高
03화 3.952 / 4.521
04화 3.194 / 3.390
05화 3.384 / 3.863
06화 3.343 / 4.066
07화 3.297 / 3.702
08화 2.789 / 3.371
09화 2.505 / 2.922
10화 2.473 / 2.714
11화 2.517 / 2.894
12화 2.351 / 2.318 <<最低

是樸寶英主演啊 怎麼掉成這樣 看來是真難看了

主演演技也一般般

怎麼可以從4掉2ㅜ

我覺得副cp更有魅力 鬼怪st版本 台詞太爛 感情沒有代入感

徐仁國很帥但是之後希望不要演很致命 神秘的角色,在我看來徐仁國是平凡溫暖這種角色最適合他 所以看了5集棄劇了

不好看

唉演技很好 收視率可惜

開頭好看 後面劇情反反复复 我就棄劇了

樸寶英徐仁國都二連扑街了……

樸寶英前部劇收視率走勢也一樣啊

滅亡了……

昨天完全最好看啊 徐仁國很適合啊

確實徐仁國適合平凡暖男

樸寶英總是一模一樣的演技

徐仁國油膩樸寶英演技一成不變

我還記得徐仁國之前那部購物王路易 完全適合他,感覺這部不適合

我覺得主cp演技很好很有cp感但是不適合角色,副cp不適合沒有魅力整體劇的角色沒有魅力

說實話我更喜歡副cp 更加現實

我不是徐仁國粉絲我覺得他演技很好 但是劇情真的太不好看

我覺得比起演員的問題 寫出破爛台詞的編劇才是最大問題,到底在說啥啊寫的太爛

開始好看後面棄劇 編劇對我做了什麼

樸寶英很適合富貴花角色啊。富人家的女兒,我喜歡樸寶英她演的全看了,但是角色不太多樣化,還有劇名太長了 ,徐仁國這個角色不太適合

樸寶英現在需要變化了 徐仁國演技不自然

徐仁國更加適合日常演技

編劇問題

徐仁國很帥演技好 編劇對不起他 可惜

我覺得乾脆滅亡一角更加適合李洙赫來演

男主演技累 題材不錯 劇情太差了
【熱帖】遠看是蔚藍的春天 萎靡不振,收視率下降

444條

感覺是網劇

這部劇三大台編成本身就神奇

朴志訓演技挺好的 導演不行

電視劇本身不太好看

我覺得第一集不太好看 第二集還行 沒期待得看

第一次看朴志訓演技 演技還可以

男主金發很難接受 看的難受

都是新人演員 我反而覺得高了

我覺得朴志訓演技好 期待

我覺得蠻好看 收視率沒辦法了

青春劇而且是青春疼痛劇,現實青春劇,比起說是網劇更像是KBS劇

我覺得至少不是網劇水平

題材太黑暗了不是一般青春劇

我喜歡校園劇我覺得不像網劇,是典型KBS的劇,而且不是陽光青春劇,是有點黑暗

選角太弱了 演員也沒有知名度 演技挺好

我爸看了說KBS怎麼播這種劇

不好看 無趣

我在看 我覺得本身劇有點黑暗收視率不好正常,演技不差還可以 第一集剪輯不好第二集還不錯

比起演技 金發是障礙

主演裡沒有有名的演員 預想到了

都是新人演員

本來當初編成的時候就沒覺得有好收視率了

imitation也一樣 KBS怎麼老是這樣

本來最近世代收視率就不好了,而且是新人演員,如果突然運氣好就是走大運了

演技導演編劇演員都一般般

我覺得演技不差 內容像網劇 比起演員本身問題應該說是演員沒有化學反應

演員題材不符合KBS收視率受眾
覺得呢套好好睇喎以前對徐仁國冇feel 今次呢個角色設定好正 同朴寶英又好襯
啲對白太深度同説教化
唔係寶英/ 徐仁國死忠嘅話好難頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞