最近睇緊邊套韓劇? (26)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
密會
遲下Netflix有套做邪教教主
不過佢都係電影好睇啲
郭東延 成日都無人記得佢
其實都冇咩點變 你當佢有由此至終都有兩個目的
1. 唔想滅亡消失 2. 唔想人類(女主)痛苦
今集暗示佢一早知呢個結果 所以佢中間出手拆散同前幾集抹走記憶都係唔想女主最後陷入痛苦嘅二選一 同埋佢一早知滅亡要自我犧牲
睇左小小漫畫嘅背景 漢娜條線正好多
本身都幾期待套劇,睇完預告真係把口含住舊蛋咁所以就無去掂套劇真係唔怪得啲韓網鬧佢學返好台詞練習先明明佢sweet home演技唔差(啲網民話因為佢台詞唔多所以先ok),但我自己就覺得導演識唔識導戲都關事既 ,就咁比較sweet home同無他,宋江啲演技差距岀哂嚟 仲要明明Sweet home拍先反而演技倒退
btw想睇韓素希做殺手個套
呂珍九由細演到大 真係經驗都贏9條街
郭東延因為文森佐多左人識 希望都可以走花路

2字頭仲可以睇下有無咩idol跑出
希望惠善載鎮快d一齊
見人物關係圖 李潭細路同善友細妹好似有關

睇到佢地一齊未
我明 但好似乜都佢講晒咁
又係造馬選秀節目
冇呀 我睇左漫畫個setting咋 冇真係睇本漫畫
其實黑洞都幾好睇 收視死左有d可惜
不過係sweethome後做類似既野 減低左吸引力
邪教嗰套幾期待
月刊家追左3集唔錯,庭沼珉好CUTE
韓素希唔算好好演技 但拍住宋江都夠用 宋江黎黎去去得個眼神同笑
不過睇近鏡同硬照 明明地點解指明要宋江 兩個拍埋一齊係幾好睇
如果宋江唔靚仔 男主就會變成毛手毛腳既狗公
九尾狐
惠善同宰鎮兩個都傻更更好襯
滅亡女主有病 唔係守唔守合約都會死咩
終於有人講依套, 可惜星期四同機醫對打, 收得一定唔高 (食唔住Law School 果勢)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞