最近睇緊邊套韓劇? (26)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
唔好啦又係佢
開咗為韓素希
係好靚但角色唔太適合佢
宋江就算吧啦
拍咗咁多套d演技都可以咁屎
演fuck boy都可以演到失敗
N記之子 名不虛傳
呢一集都係我最印象深刻 歷歷在目既一集
今年好似每個月都有佢劇播緊咁
Idol仲有陸星材啲戲都幾好
小JYP都ok既 好似就有一套7月上 係池晟男一
叫惡魔法官 套野仲有朴珪瑛
辛叡恩 姜泰伍確定出演KBS新獨幕劇《弾一下腦門對分手的影響》男女主。

2020KBS劇本公募優秀劇本。 此劇講述了想要被愛的中學保健老師和不會表達愛的公司代表之間的現實共鳴愛情故事。

姜泰伍劇中飾演男主,不會愛他人,也不會表達愛的公司代表一角。

辛叡恩飾演女主保健老師一角。

將在下半年播出。
走呀姜泰伍
唉難得佢接到主演
唔怕啦 獨幕得一集
如果係短篇就唔睇, 但獨幕劇OK有興趣睇...
其實有好多獨幕劇都好好睇, 我諗最出名都係金宣虎果套瘋了因為你, 同埋尹斗俊套撲通撲通LOVE
全昭旻 有套黑歷史都好好睇!!! 仲有套大數據D人話OK, 但未開黎睇...
有冇人仲有其他獨幕劇係推介嫁? 有時食LUNCH可以睇一集kill time
戀愛播放列表
曖昧男
2021年上半年結算_三大臺韓劇

三大台成績極與極,KBS日日劇週末劇強勢丨SBS頂樓模範出租車熱播丨MBC淒慘慘敗

🍒【KBS】
日日劇週末劇強勢_月火劇_水木劇
KBS日日劇週末劇依舊收視率維持以往水準,高空飛行,特別是基督山小姐熱播,收視率17.6%,ok光姐妹收視率也破30%。

KBS月火劇暗行御史14%段收視率大結局,月升之江以8.3%收視率大結局,五月的青春最高收視率5.7%,雖然收視率沒有兩位數,卻收穫了好評,沒有爭議下落幕,遠看是蔚藍的春天收視率第2集1.8%,收視率令人擔心跌到最低。

KBS水木劇收視率萎靡不振,你好是我收視率一直不到5%,大發不動產最高收視率6.9%,大結局5.5%,令人遺憾。

KBS金耀檔期依然半死不活,Dear.M因為樸慧秀醜聞編成取消,Imitation最低收視率0.6%,愛豆題材沒有獲得觀眾的關注。

🍒【SBS】
頂樓模範出租車成功,朝鮮驅魔師爭議中被廢

頂樓依舊收視率高空飛行。第二季最高收視率29.2%,第三季收視率最高19.5%,雖然各種爭議不斷,人們對頂樓依然非常關注。

模範出租車收視率熱度兩手抓,最高收視率破16%,校暴職場霸凌等題材每集播出後引起話題。

雖然三大台SBS最成功,但是也引發了大亂,朝鮮驅魔師由於歪曲歷史被廢檔。

月火劇球拍少年團最高收視率6.2%,月火部門第一。

🍒【MBC】
2021年上半年慘敗,能叫作品嗎?

oh珠仁君最低收視率跌到0%段,淒淒慘慘,有目標了最高收視率2.8%,水木劇慘敗靠日日劇做一頓飯吧最高7.7%收視率挽尊了最後的顏面。

下半年MBC能不能再次復活備受大家關注
我的室友是九尾狐
岩岩睇左最新個集

覺得好可惜明明漫畫真係好好睇
劇版男女主角個性格都唔太還原到
已經唔太想睇
不瘋不狂大結局
睇漢娜
滅亡 真係抵佢收視收皮 呢集又係暰時間
Racket 少年團 EP7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞