最近睇緊邊套韓劇? (26)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
最新 明天不要來
套野劇情真係好無聊 結局都比人估到哂
唯一好處就係令我認識到少女神個演員 挖掘到實藏
剩返一集咪比佢地sweet下囉 同埋今晚又講咩命運又盛 神又出現 可能又有事發生
支持
每一版都會係唔同type嘅韓劇有冇啲咩要加埋落去
你不如share 果google doc file 出黎大家一齊整, 你一個人要整好耐
如果個excel加埋大家公認伏list會唔會好on9?
當係多個參考
如果有劇兩邊都出現都值得參考
有D唔介意睇舊戲(i.e. 2010之前)既, 你覺得我地照放唔同既category page, 定係唔分category, 另外開多一頁, 專放依D 陳年舊劇?
可以照放?個年份只係參考
苞娜 將出演tvN新劇《2521》女二號。合作南柱赫金泰梨

劇中飾演擊劍國家代表高宥琳一角,是女主金泰梨的對立角色。

該劇講述從1998年到2021年的故事。在全世界動蕩不安的年代,22歲和18歲的少年少女相遇第一次叫對方的名字,到了23歲和19歲時候向對方吐露內心的創傷,到了24歲和20歲時候互相依靠彼此,到了25歲和21歲時才相愛的故事。

收唔到wind話佢兩個confirm咗嘅
推薦日常類 melo的體質
-金科長(2017,KBS)南宮珉、南相美、鄭彗星、李俊昊
-機智的監獄生活(2017,tvN)朴海秀、鄭敬淏
-又,吳海英(2016,tvN)徐玄振、文晸赫
-雲畫的月光(2016,KBS)朴寶劍、金裕貞
-Oh 我的鬼神君(2015,tvN)曹政奭、朴寶英、金瑟琪、林周煥
-火星生活(2018,OCN)鄭敬淏、朴誠雄、高我星
-38師機動隊(2016,OCN)徐仁國、秀英、馬東錫

仲有呢幾套我覺得都幾好睇
有冇人睇過李鍾碩套鍾羅曼史是別冊附錄?
開左兩集好似悶悶地
一般愛情劇 姊弟戀
宮廷加埋金裕貞同朴寶劍嗰套?
睇咗 move to heaven, 模範計程車都唔錯,大發不動產覺得中間有少少拖戲,但整體都OK
mouse 睇咗一集就頂唔順,交代背景 / 以前發生嘅事都咁變態係咁殺人.... 我應該棄劇,唔係太鍾意睇太沉重變態嘅類型
多謝樓上整理個 list
睇落去會幾鍾意女主性格
心裏的聲音好似有2季 唔同人做
D人話第2季好唔掂(我都冇睇2)... 冇辦法第1季太正 (因為李光洙開始睇, 但金大明果角色比男主角好笑好多)
韓國BL劇

遇見你之後Color Rush
在你視線停留的地方
Mr.Heart
Wish You:你在我心中的旋律
好久不見
Racket 少年團 EP10
Racket少年團 ep10
呢兩套都OK好睇
驅魔/神怪
謗法,客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞