最近睇緊邊套韓劇? (26)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
Pin 好勁
齊全
期盼已久的大海琴日出左第一集 嘉賓係bp rose
佢真係有樣有身材有演技!!! 對佢有興趣可以睇埋2018年套恩珠的房間, 睇完好治癒! 就係作品太少...好彩下套作品已經拍緊, 好快有得睇!!!

最好笑係D人interview/見過佢真人 都不約而同係咁話佢真人靚過上鏡好多, Law School最尾果集佢d 成熟look 已經好靚女, 好想知佢真人係點樣!!!
九尾11

漢娜圖呢
我睇報導話漫畫成9.x分
我未睇晒 不過都睇到同劇差唔多進度
男女主勁多節外生枝
d人話漫畫超好睇應該男女二搭救唔少
睇慣佢頹look
估唔到成熟look都咁襯佢
一睇到law school佢家姐樣出場 就覺得反差好大好正

男女二個角色真係為個故事點綴唔少
月刊家 EP5

其實依套意外地好睇... 都係果句, 可惜星期四對住機醫注定冇運行...
睇完惡之花同sweet home
惡之花真係好好睇lol
刷新左我對愛情劇既排名
稍稍低過台劇想見你排第二
第三係城市獵人
第一集都唔知做乜剪到一pat屎咁
一開波就係發佈 無啦啦唔介紹下成員就成班集埋哂一齊做預備功夫
講講下野又無啦啦jam歌 跳黎跳去
我當佢第一集係導入 希望下一集正題會正常D 唔知睇緊乜
係咪第一集趕工剪
唔知 第一集好似冇主旨冇內容咁係度飛黎飛去
呢條片佢勁靚我覺得佢顛覆左我對佢既印象
https://www.youtube.com/watch?v=3NpuqiSJoO8
我覺得係節目組有D貪心.....
想係純音樂節目begin again上再加尹食堂既元素 搞到2頭唔到岸

事前準備可以半集都未齊過人一次
城市獵人真係好經典
d ost仲要好洗腦
一動作場面就oh It's alright
一感情線就so goodbye don't cry and smile/沙冷 沙冷dad摸呢
套綜藝搞到我諗起早幾年姜虎東嗰套大家的廚房
呢d治癒系綜藝其實個主mc都好重要
希望會好d 如果唔係集集質素都好似第一集咁都幾趕客
大家的廚房我都有睇....郭東延Sakura半固定 都唔知為咩
不過都係簡嘉賓睇

希望只係個live bar營業前 準備d野先咁散
佢要音樂治癒嘛 而且要住幾日 應該好難搵到大勢mc
最近治癒系黎講我覺得趙寅成同車太鉉嗰套都幾有意思
希望呢套唔好搞爛 畢竟個cast其實有d潛力 不過係慢熱d
偶然成為社長好好睇
睇返先知太陽阿哥有去幫手 係我和黑粉結婚了個男pd
覺得滅亡真係好好睇點解收視會咁男主好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞