[A/I]黑騎士白魔王 26號出新降臨 (11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
頭果4件裝已經去到9千5 仆街 真係破撚產!

低價買左幾個sr 面具 一定有d 仆街推高個價 雖然唔係話真係賺好多

好似唔多有用

招異常有咩效果? sosad
其實還好啦3TURN短CD

依家都冇位轉野 張張都好有用

新限有用咩?

3秒500攻 數值2200110攻暗會心iii 當佢冇效果就得

落天照,冥王唔好咩

90回

呢件唔錯 趁d 素材裝仲平入返幾件先

戰士係咪冇用?

追加效果唔知有乜揀,睇牌面都勁過其他戰士背啦

睇定d先決定整唔整都未遲

就咁睇有減傷 有大技強化 我覺得點都要整

R飾物仲係千幾蚊嗰陣每款買左十幾廿件
不過冇諗到會將R飾物都放埋落去做SSR裝材料 攪到SR合成石個價無乜點升到
4千1忍者 求活團收留 最好有LINE GP

有冇人收留我地2個

新限有用咩?

3秒500攻 數值2200110攻暗會心iii 當佢冇效果就得

落天照,冥王唔好咩

有美神 再落天照好似多在 冥王係好 之前都放冥王不過係火屬 隻新限暗屬 又高血高攻勁被動我先選擇佢

3 個得唔得?

新限有用咩?

落天照,冥王唔好咩

有美神 再落天照好似多在 冥王係好 之前都放冥王不過係火屬 隻新限暗屬 又高血高攻勁被動我先選擇佢

實測落新限好過冥王 係我就跟你機落新限算啦

新限有用咩?

落天照,冥王唔好咩

我覺得新限好啲 因為我成隊攻擊卡都係暗屬 新限被動成隊都食到 冥王贏係贏在160攻 同有機會扣人地1lv攻

新限有用咩?

落天照,冥王唔好咩

我覺得新限好啲 因為我成隊攻擊卡都係暗屬 新限被動成隊都食到 冥王贏係贏在160攻 同有機會扣人地1lv攻

但係打公會戰冥王好有用,將人地個str3/str4洗走好鬼爽

落天照,冥王唔好咩

但係打公會戰冥王好有用,將人地個str3/str4洗走好鬼爽

呢樣係真既
利申 成日都係咁比人洗走

3 個得唔得?

乂貓少

3 個得唔得?

乂貓少

不如揾個團長仲在生既半活人團一次過收哂我地啦

3 個得唔得?

乂貓少

巴哈仔全撚部都收戰士 法 補

3 個得唔得?

乂貓少

呢個好

3 個得唔得?

乂貓少

呢個好

其實本身應該係我地食人地個公會 但係個會長同死人無分別
六團缺賊補

3 個得唔得?

乂貓少

呢個好

其實本身應該係我地食人地個公會 但係個會長同死人無分別

1團難民個個4000戰都冇人收
六團缺賊補

有2~4 個位
六團缺賊補

有2~4 個位

掂啦 我地3個過黎
六團缺賊補

有2~4 個位

掂啦 我地3個過黎

歡迎add me: 430823103
六團缺賊補

有2~4 個位

掂啦 我地3個過黎

我上面個方案根本不設實際
望再個公會list一陣發覺如果個團長係活躍根本就唔會有咁多位收留我地
終於進晒成隊
正式開始打輝晶黎賣 賺錢買裝
六團缺賊補

有2~4 個位

掂啦 我地3個過黎

歡迎add me: 430823103

加左, 我是"熊"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞