[A/I]黑騎士白魔王 26號出新降臨 (11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
真係好想棄驚
180石10抽果次
4個職都抽哂,最多都係重複既SSR
今次200石,抽左兩個職
得1隻SSR 都係重複
幾令人氣餒

中伏揮手

伏到喊

Line 睇人地就10抽 4 SSR 雙限,自己就.......
真係好想棄驚
180石10抽果次
得1隻SSR 都係重複
幾令人氣餒

中伏揮手

伏到喊

但玩其他驚我應該連重複既 ssr 都無
真係好想棄驚
180石10抽果次
得1隻SSR 都係重複
幾令人氣餒

中伏揮手

伏到喊

Line 睇人地就10抽 4 SSR 雙限,自己就.......

限好似與自己無緣
而家先玩會唔會遲得濟追唔上進度

賤放ac比你

慢慢玩啦

慢慢玩啦

其實而家玩都無乜問題
都幾多新手低lv玩家
唔會話錯過太多野
想問問宜家有600石, 係分開抽定集中自己個職抽比較好呢??
想問問宜家有600石, 係分開抽定集中自己個職抽比較好呢??

玩左2個星期
唔係好覺抽職業pool有職業加乘

抽自己pool先
賊咁樣開唔開?
賊咁樣開唔開?

麻麻地
賊咁樣開唔開?

麻麻地

[url]【心得】各職業首抽開局推薦 (5/28更新部份評價) https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=30336&snA=133[/url]
跟巴哈呢個?
賊咁樣開唔開?

麻麻地

[url]【心得】各職業首抽開局推薦 (5/28更新部份評價) https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=30336&snA=133[/url]
跟巴哈呢個?

玩賊 聽kekeke 講係 偷buff, 波賽頓 升水 咁上下
ID:97735469 求公會
ID:71153334 新手求公會

黎7團

黎7團

好啊,係唔係要加左巴打好友先?
2團團長巴打係咪連合?
冇人回POST
2團團長巴打係咪連合?

係,你有入tg嗎
2團團長巴打係咪連合?

係,你有入tg嗎

入左
2團團長巴打係咪連合?

係,你有入tg嗎

入左

一陣找你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞