[A/I]黑騎士白魔王 26號出新降臨 (11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

好似唔多有用

招異常有咩效果? sosad
其實還好啦3TURN短CD

依家都冇位轉野 張張都好有用

新限有用咩?

3秒500攻 數值2000血100攻 當佢冇效果就得

如果想放新果隻SSR降臨(26號出果隻)
應該換邊隻落黎

好似唔多有用

招異常有咩效果? sosad
其實還好啦3TURN短CD

依家都冇位轉野 張張都好有用

新限有用咩?

3秒500攻 數值2200110攻暗會心iii 當佢冇效果就得
我見件SR裝有D位灰左
要幾LV/做D咩先可以解返?

要咁撚多素材整 痴線 唔想再肝

90回

呢件唔錯 趁d 素材裝仲平入返幾件先

戰士係咪冇用?

都唔係話冇用既 -10%傷 大技+威力 ,回復多90補c補落你度可以補多d,有閒$咪整番件用下咯

90回

戰士係咪冇用?

追加效果唔知有乜揀,睇牌面都勁過其他戰士背啦

90回

戰士係咪冇用?

睇定d先決定整唔整都未遲

90回

戰士係咪冇用?

就咁睇有減傷 有大技強化 我覺得點都要整

90回

戰士係咪冇用?

背位一件賢者,一件水王 係咪換走賢者好d呢

90回

戰士係咪冇用?

諗緊買唔買件HQ背堆運好
要咁撚多素材整 痴線 唔想再肝

休閒型玩家整幾件夠啦

90回

戰士係咪冇用?

賢者副本用 水王PVP

90回

戰士係咪冇用?

賢者副本用 水王PVP

水王防麻 副本都ok

90回

戰士係咪冇用?

賢者副本用 水王PVP

水王防麻 副本都ok

而且水王易整 升運快
賢者果支sr樹枝勁難出 升到26森林都無乜出過

90回

戰士係咪冇用?

賢者副本用 水王PVP

水王防麻 副本都ok

而且水王易整 升運快
賢者果支sr樹枝勁難出 升到26森林都無乜出過

買料升會快好多
合到廢既HQ就食, 勁既HQ就賣
慢慢滾大佢
頭果4件裝已經去到9千5 仆街 真係破撚產!
2850 法師有無團收?

ID?

公會戰係幾點打?

9,10 HKT

id係 8234 85744

加左

睇打返黎果件難唔難出 應該無得買賣

唔計自己做到4件 都係11期鬆d一件,做1 2件都仲接受到既

唔計自己做到4件 都係11鬆d一件,做1 2件都仲接受到既

其實補師3700 入上級SSR降臨會唔會好累事

開服嗰陣都係3000頭就過
係而家個個都auto又唔帶全解先滅團
正常大家3700有帶全解都可以auto過,手動更加無問題

3700夠做啦

好驚累全家
見佢建議4200

4200 係戰力 cap, 超過 4200 都會當你係 4200
好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞