[A/I]黑騎士白魔王 26號出新降臨 (11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
輝晶供過於求
價格不斷下跌

又難賺錢左
如有兄弟退坑 可否給我帳號 想領養 多一個小號 感激

開始悶又無咩時間刷
pm 我account 傾傾 430823103

唔好棄

無乜活人加到真係灰灰地 不過12 人公會好似都唔錯
唔知會唔會可以避開d 16 人課長公會

16人都好多蛋散公會ge

上到S rank 唔知邊一邊多d 蛋散 暫時兩場都蛋蛋地
輝晶供過於求
價格不斷下跌

又難賺錢左

好似真係易掉左
出新卡啦
星期三有新野抽
出新卡啦

不過補師張新卡除左換走色欲魔之外又唔係特別突出
出新卡啦

單體解2 加回器上升
都算係咁
出新卡啦

單體解2 加回器上升
都算係咁

每個職抽一次180算 中就用
單體解可以取代帶雙解時的 SR 解
又要課金
點解我覺得買素材整裝升運 仲晒錢過就咁買件CQ裝升運咁 隻手套就咁買件都係2300
買素材整好似仲貴
點解我覺得買素材整裝升運 仲晒錢過就咁買件CQ裝升運咁 隻手套就咁買件都係2300
買素材整好似仲貴

正常wor , 自己整有機唔係CQ HQ SHQ 機率太低
買素材整好似仲貴

買素材整裝係賭博黎
博整到SHQ/HQ用/賣
高低落差大
買CQ就穩定咁升運囉
但係如果要升盡要用SHQ..就要準備好大一筆錢
七團招兩位3200+補師
希望有意長玩嘅巴打加入
我地無乜望..勝負其實無咩所謂..
只係想打會戰嗰陣唔使拍住D低能CPU

有意可以ADD我ID 532510727

另外仲有1個潛在賊/戰位..歡迎有意嘅巴打ADD埋我
買素材整好似仲貴

整10件都唔知有冇1件HQ
買素材整好似仲貴

這隻好多整SR 裝 用x30果d 料係無得打,要村到採好鬼貴,仲未計其他料。市價計好多裝料穩定貴過成品 3-50% , 中到1件 HQ 就可能賺料價ge 3-400%。
黑少少自己整10件8件都全CQ就蝕硬,整10件工廠lv 亦不見得升到幾多lv,但就穩定蝕左10萬8萬
買素材整好似仲貴

這隻好多整SR 裝 用x30果d 料係無得打,要村到採好鬼貴,仲未計其他料。市價計好多裝料穩定貴過成品 3-50% , 中到1件 HQ 就可能賺料價ge 3-400%。
黑少少自己整10件8件都全CQ就蝕硬,整10件工廠lv 亦不見得升到幾多lv,但就穩定蝕左10萬8萬

我都係買成品升好過
如有兄弟退坑 可否給我帳號 想領養 多一個小號 感激

開始悶又無咩時間刷
pm 我account 傾傾 430823103

好 我已PM
有無人入唔到game
天無絕人之路
差1隻美神同天雷就可以玩我既雷DECK
有無人入唔到game

緊急維修到一點
買素材整好似仲貴

我都係買成品升好過

hq shq靚屬唔會拎出黎賣
一係貴到顛 一定係自己整
想問下有冇巴打知戰士回復力係咪完全冇撚用?
定係我回復力越高,補師加我血會變加多d?
想問下有冇巴打知戰士回復力係咪完全冇撚用?
定係我回復力越高,補師加我血會變加多d?

係,回復力越高,補師加血越多
買素材整好似仲貴

我都係買成品升好過

hq shq靚屬唔會拎出黎賣
一係貴到顛 一定係自己整

咩係HQ SHQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞