[A/I]黑騎士白魔王 26號出新降臨 (11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
愈玩愈悶 日日刷圖
第40抽
0 SSR,1SR,9N
唔係話機率好高既咩

9n

要笑就笑吧

試過10r表示 有咩好笑

其實我係咪應該RE
點比AC巴打?

主ac 補師試過50抽0SSR
第60-80抽每次中一隻,但係中重複SSR
副Ac 賊40抽都係0SSR, 連岩用既SR 都冇乜

利申:0課人士

你仲玩到落去

BTW,我已經重新刷緊

試過 10r 路過

結果仲衰
好彩之前綁左ACC
拎返出黎玩好過
BTW,巴打們
想請問下商店賣既SR角色會唔會刷新?
上巴哈睇有幾隻角都話可以買到,但偏偏我個商店冇賣
玩到唔知做乜好
戰力卡住左係4000左右
新降臨打街場又過唔到
BTW,巴打們
想請問下商店賣既SR角色會唔會刷新?
上巴哈睇有幾隻角都話可以買到,但偏偏我個商店冇賣

無見過刷新,應該個個一樣
其實隻 game 鬥長命,我而家都係好休閒咁 auto 消體打素材,做左幾十件水王慢慢升運
其實隻 game 鬥長命,我而家都係好休閒咁 auto 消體打素材,做左幾十件水王慢慢升運

休閒
終於打贏 好滾動
而家都係每日等打公會戰 刷圖刷到悶
其實係咪已經無人玩 去野團開房等好耐都唔齊人

你打咩

d人好快入喎
除左見到對台仔4隻平均4千1 打到,之後佢地貼親都係撞到幾隻4千4咁先過到咁
第一次跟野團過洛基 好撚感動

屌,我都係
岩岩random 咁入左間4100過左,無跌到王

屌,我都係

我淨係想整件裝 對隻王冇咩興趣

屌,我都係

唔知幾時先再過到多次

屌,我都係

唔知幾時先再過到多次

唔知幾時會開多個裝備位呢

屌,我都係

唔知幾時先再過到多次

唔知幾時會開多個裝備位呢

今次係咪要比100萬
試下收人先 6團有四位,有心玩一齊玩
add me: 430823103
會戰9&10點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞