[A/I]黑騎士白魔王 26號出新降臨 (11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有冇多D高質囡囡, 冇物性趣玩 :(

玩劍成身大叔

巴打 踼多位 冇位入
見住一團啲戰友走好心痛,不過岩,個個都唔on!場場都2個cpu

同埋最重要係成4,5個已經無on都唔踼

睇到6團呢邊佢地本身情況可能仲差過我地

2合1真係岩岩好

算啦,我搵團收留我打團戰算
我都會走

不如你過埋6團?

嗰邊已經冇得救 踼人收人呢D工作完全無人理

有位就過,我呢排好忙,淨係打到團戰,所以收人都無時間

1團盡曬力打 都打唔贏 每個戰場都有cpu 好難打落去 正常應該係我地食人地公會

如果我係團長我會交比你做
六團我見好多人 online 緊啵
老老竇竇 究竟仲有幾多連登團係有活人長時間on 整理下
老老竇竇 究竟仲有幾多連登團係有活人長時間on 整理下

8團d人會online但係唔係團戰時間
見住一團啲戰友走好心痛,不過岩,個個都唔on!場場都2個cpu

2合1真係岩岩好

我都會走

不如你過埋6團?

1團盡曬力打 都打唔贏 每個戰場都有cpu 好難打落去 正常應該係我地食人地公會

賺分戰輸贏呢D好早已經唔care

如果早少少將會長交比其中一位活躍會員 已經係我地食人地個會

2合1真係岩岩好

我都會走

不如你過埋6團?

賺分戰輸贏呢D好早已經唔care

如果早少少將會長交比其中一位活躍會員 已經係我地食人地個會

正解
算啦,有位我都走
sane巴 報下平安
sane巴 報下平安

好唔捨得踢sane 巴 真係幾日無上見字報下平安
放工推推post
放工推推post

乜咁岩啊 我都岩岩放工
放工推推post

乜咁岩啊 我都岩岩放工

唔會係同事掛
放工推推post

乜咁岩啊 我都岩岩放工

唔會係同事掛

咪住先,咩區
放工推推post

乜咁岩啊 我都岩岩放工

唔會係同事掛

咪住先,咩區

葵芳
放工推推post

乜咁岩啊 我都岩岩放工

唔會係同事掛

咪住先,咩區

葵芳

嚇得我 沙田
放工推推post

乜咁岩啊 我都岩岩放工

唔會係同事掛

咪住先,咩區

葵芳

嚇得我 沙田

仲以為有得相認
3000戰賊求收留
2700 法想入公會

喂 咩料呀
btw 有冇團要戰士
抱歉 各位 由於我想再玩下去 重燃希望 所以已離開了 1團
我日日都有去1團打公會戰 但最近見到個戰場 真係好心酸 依家有個團肯收留我呢個廢物 仲有埋line 群 但我仍然會上水 推po
抱歉 各位 由於我想再玩下去 重燃希望 所以已離開了 1團

巴打
我日日都有去1團打公會戰 但最近見到個戰場 真係好心酸 依家有個團肯收留我呢個廢物 仲有埋line 群 但我仍然會上水 推po

我都想入LINE群

我都想入LINE群

佢講個個LINE群我都有入,一樣好少人講野

我都想入LINE群

佢講個個LINE群我都有入,一樣好少人講野

打緊機好難用LINE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞