[A/I]黑騎士白魔王 26號出新降臨 (11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有無連登團係個個日日都有on

真係有連登團個個人日日都有ON
都收唔到你啦

PS.七團招收補師..唔介意要打S階團戰可以搵我入會

呢樣真
有無連登團係個個日日都有on

真係有連登團個個人日日都有ON
都收唔到你啦

PS.七團招收補師..唔介意要打S階團戰可以搵我入會

呢樣真

明明五團係最早上a 依加搞成咁
公會缺法師一個
公會缺法師一個

有冇團收一隻2300戰力既盜賊

2團會長在此, 想係度尋找。

仍然活躍的連登團, 一齊來連合。
因為本身1-4團得番約一半活人係度玩緊。

想找多2團左右再連合過。
有冇團收一隻2300戰力既盜賊

6 團有 12人, 大部份時間都有 11人 online 打公會戰

但會長失咗蹤 2 個副會長都還在, 可以聯絡下佢地
公會缺法師一個

其他全活人?
新手一問 story個hard mode要點先開到?
新手一問 story個hard mode要點先開到?

打完個章就開到 好似係

6 團有 12人, 大部份時間都有 11人 online 打公會戰

但會長失咗蹤 2 個副會長都還在, 可以聯絡下佢地

咁不如你地十零人再組公會。

各會長請留意,棄驚不是罪,無手尾交低俾會員接則好大罪。
公會缺法師一個

其他全活人?

基本上8成出席
ID:789274069
雷系盜賊搵公會收
2300戰力
新手搵戰友,求加
ID: 295782995
仲有玩嘅巴絲打 報下自己個團有幾多活躍玩家同埋會長仲有冇玩 之後再睇情況合團/連合

LIHKG六團:11個 會長失蹤
雷系盜賊搵公會收
2300戰力

巴打你等我地合併完先再搵團啦
想問咩情況先會出現有得亂入既房??
雷系盜賊搵公會收
2300戰力

巴打你等我地合併完先再搵團啦

咁我是但搵個JOIN住先
有限時任做緊
2團收人 1法2賊 3500up 長玩打下會戰就可以 公會全活人 會戰 22-23 有興趣加我 261958936
仲有玩嘅巴絲打 報下自己個團有幾多活躍玩家同埋會長仲有冇玩 之後再睇情況合團/連合

LIHKG六團:11個 會長失蹤

5團有10個人 會長失蹤
昨天公會的設定更新了

會長由 14 天沒上線, 改為 7 天沒上線, 就會把會長職位自動轉給其他人
大家,想問問參加公會就拎75石個任點先CLEAR到?
我JOIN左個D公會但係咩都冇郁到
大家,想問問參加公會就拎75石個任點先CLEAR到?
我JOIN左個D公會但係咩都冇郁到

公會戰 好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞