[A/I]黑騎士白魔王 26號出新降臨 (11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

岩岩合到第一件SHQ
自用定賣左佢好?

睇你有冇諗住將呢種SR裝升上100運
因為呢件D素質明顯係突破用素材
如果唔用呢隻裝就賣
有心衝就留

岩岩合到第一件SHQ
自用定賣左佢好?

如果唔用呢隻裝就賣
有心衝就留

我玩戰士 其實戰士呢件裝岩唔岩用?
其實戰士多數用咩面?

岩岩合到第一件SHQ
自用定賣左佢好?

如果唔用呢隻裝就賣
有心衝就留

唔一定
如果SHQ食左個HQ 就有25運
之後我再用HQ食番SHQ 就有30運

岩岩合到第一件SHQ
自用定賣左佢好?

如果唔用呢隻裝就賣
有心衝就留

唔一定

咁我照用往先
因為依家用緊呢件呢CQ

岩岩合到第一件SHQ
自用定賣左佢好?

如果唔用呢隻裝就賣
有心衝就留

唔一定

我唔明你呢度想講乜..
HQ自己食SHQ+HQ一樣係30運(5+5+20)
唔知你上面嗰種食法有咩分別

而我講嗰種衝運係講緊突破SR裝90luck嘅上限衝上110
根本唔需要件shq食乜..
只要你件裝(maybe係hq)上到90..一食件shq突破+20就搞掂

至於邊件裝岩戰士用..我都無乜心水
面我自己預會戰多人會用致盲嗰招.
.所以係用鍊金整出黎嗰個紫面..+對盲傷害
然後用r裝防跳舞個木靈耳

岩岩合到第一件SHQ
自用定賣左佢好?

如果唔用呢隻裝就賣
有心衝就留

唔一定

我唔明你呢度想講乜..
HQ自己食SHQ+HQ一樣係30運(5+5+20)
唔知你上面嗰種食法有咩分別

而我講嗰種衝運係講緊突破SR裝90luck嘅上限衝上110
根本唔需要件shq食乜..
只要你件裝(maybe係hq)上到90..一食件shq突破+20就搞掂

至於邊件裝岩戰士用..我都無乜心水
面我自己預會戰多人會用致盲嗰招.
.所以係用鍊金整出黎嗰個紫面..+對盲傷害
然後用r裝防跳舞個木靈耳

我諗限突對果位巴打黎講仲好遙遠下 算啦
其實真係好有閒錢先會考慮突 sr 裝

萬幾一件豪俾佢
話說聽日開始可以刷sr裝仲要6個鐘唔怕miss

萬幾一件豪俾佢

1件升到10luck 都10萬8萬就破產

萬幾一件豪俾佢

好多SR裝其實HQ 平過5件CQ I

萬幾一件豪俾佢

都係好貴
答案

OOXOOOXOOO

好似係
睇完通告最底有石拎
睇完通告最底有石拎

有5粒 唔知有幾多人平時無睇
睇完通告最底有石拎

有5粒 唔知有幾多人平時無睇

答問題果個都有1粒

萬幾一件豪俾佢

買CQ合有結晶
各位巴打想問下an引繼落ios無左啲石係唔係無得救
我on9模擬器引落iphone完全唔記得左呢個問題

我可以幫到你既就只有請小鳳姐高歌一曲

10連+3下單抽
0 SSR
有冇公會收緊人
我想拎個75石

做咩咁衝動呢

做咩咁衝動呢

諗住出街引繼個小帳落手機繼續刷石就咁 無左200幾石呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞