試當真 咩叫每個人都有出聲或唔出聲嘅自由呀 唔好笑死人啦

396 回覆
1363 Like 673 Dislike
之後匿埋係連登ac講野就大大聲
人地拋個身出黎就指指點點

自己咪又係繼續返工搵錢

講資格論 連登仔夠未用真身出黎表態
唔出聲咪貼張圖囉
乜有咩
當人ON9
牙慈咪有出聲權
佢三個連支唔支持平反64呢樣野都成問題啦
次撚次有事發生都要出post講?議員都無咁撚嚴謹啦
網民唔係一個人,唔好講到人地屌曬全世界,我唔覺得佢教訓我,迫人講立場同迫人做護旗手有閪分別?
仲有,回應又屌唔回應都有人屌架啦,捉住依點屌嘅又係on99
修仔哼嗰首《心酸的情歌》
一如歌名所示
道盡對香港既感受
重點喺最後嗰句「玩火~~」
係警告緊中共小心引火自焚
同時呼應佢當年拍《十年》既《自焚者》一段
輕鬆 多謝大家
點會唔知,但係當時係佢自己話唔會因為紅左就唔再出聲。

講真我唔討厭藍屍,但係我討厭藍屍一邊支持支那一邊移民英國,接種Biotech呢種行為,我相信呢樣野大家都明。

游學修就係呢種人。
試當真係藍㗎喎
做咩要出聲
講真試當真唔出聲我都知佢係黃嘅
但係Mirror 真係要識讀心術先知
佢條四台合作都係踩住其他三個channel上位啦
你話Anson Lo
被人跟爆咗唔係正日出喎
唔係分化
係做人無得輸打贏要
如果如果
咪實名囉
反正我fb ig都有po 64
不過你又會話我影響力冇試當真咁大冇意義
搵食咁撚仆街!?
而家連登仔養唔起你地隊crew?
你講得咁白
咁廣告商會唔會同試當真 割架
今日割五城 明日割十城
講六四個四個台表示笑撚左
同意
1. 64關我撚事
2. 係維園點下蠟燭入下錢可以平反到64?你真係對得住死咗既英烈?
3. 平反到64又點?文革都平反咗架,咁又點?中國有變好咩?有變民主咩?依家做咗盟主蚛国喎
其實呢啲都係唔表態既原因嚟

要批鬥既話我地都可以批鬥班弱智黃膠深黃傻粉又唔肯衝又唔肯罷工架喎講真,一批連david lunch都可以吹奏既人,跟隨沈國師玩埋啲乜春35+,喂你地又對得追坐緊(甚至可能就快坐完)、流亡緊,甚至變咗浮屍既手足咩?

人地試當真只係唔出聲咋,歐大導果啲冷血既言論你地屌撚咗未呀?定係屌返劉穎匡轉頭話佢坐咗監就做咗鬼呀?定係屌緊啲移唔到民既香港人係廢柴係垃圾呀?
咁即係無自由囉

唔去屌個政權唔俾自由佢地,走去講d無權嘅人,都講唔通啦

你唔表態咪收聲囉,唔好講埋d歪理啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞