試當真 咩叫每個人都有出聲或唔出聲嘅自由呀 唔好笑死人啦

396 回覆
1363 Like 673 Dislike
佢簽左古天樂間公司,

佢本身都唔係話想講就講得
霉左咁耐 難得攪起左個台 點敢得罪廣告商
明既就明,洗乜回應
我講尋日表態喎
你答乜撚爹
我回緊佢話一唔匿名會變乖乖仔嗰樣野
係指六四表態
事實好多人有表
可能你身邊無 呢個我就唔知
岩岩痾屎個陣冇表到支持香港獨立
準備切腹謝罪
你有你唔出聲嘅自由 咁我都有批評你嘅自由
我都唔知呀
明明兩邊都係黃先可以鬥黃嘛
成班兒登仔黎
唔好如果啦
可惜沒如果 只剩下結果
你地琴日屌咗人咁多個post就得 人地回應你幾分鐘就唔撚得就等於seek你attention真係好撚好笑
你老母個臭閪咩
縮返你入老母個卵巢啦
出少陣引戰post啦賤人樓主
唔好話試當真啦, 睇咗連登咁耐基本上所有香港youtuber都屌
薯茄又話幼稚、啱channel又話低質、試當真又係垃圾
之後就開始逐個成員人生攻擊, 樣貌身材之後邊個無表態
私生活呀, 淫唔淫呀 講親唔係關樣事就係同性愛有關

男就拍得多拖就係狗公, 唔係U grad又係垃圾
U grad唔係三大又批, 唔係同初戀一齊十幾年就花心

一堆連登毒撚睇個社會樣樣都唔啱眼
總之女人唔係處女條裙短啲個樣姣啲就係雞
仲有堆廢老5毛扮後生講嘢以為人地睇唔出, 睇標點用字都露哂底啦
笑撚到
白鳩痴
成段即係: 搵銀呀,唔表態你吹咩
收爹啦打手 試當真係狗呀
成班匿名登仔叫班開真名名人公開講「我反共」
同D小粉紅逼人表態有乜撚分別
更何況在心中都知係黃
有講錯咩?
岩 遲下中國香港網上屌狗都犯法
我支持樓主
利申;支持自由 呼吸既自由 因為唔洗出出聲爭取自由既手足都係condom 我屌你老母啦游學修!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞