試當真 咩叫每個人都有出聲或唔出聲嘅自由呀 唔好笑死人啦

396 回覆
1363 Like 673 Dislike
屎萊姆都有表態有罷工 連登仔咪又係當佢臭四
明嘅豪哥
一起底就知分化撚
以後只睇薯茄同啱channel
本身都無嘢,出埋d咁既垃圾回應真係睇到都火撚滾
真係睇到佢地再同緬甸 泰國比
屌 唔夠薑咪唔夠薑囉 唔撚好講咁撚多藉口啦
其實你地鍾意追星咪追星囉,又無人話追星唔得
不過又要一路追星一路逼其他人認同你偶像係黃,嚟去到令自己追星追得高尚啲真係好撚柒
部lift 係中共 游係香港人
職業係保安:香港低下階層

香港人雖然被中共作弄,困住 死埋
但啲鞋一隻一隻留低 係守住香港嘅係靈魂
同中共講 仲有千千萬萬個我

而條片係5/6發佈 代表劫後重生

總結:試當真企係香港人嗰邊 條片好有深度
明就明 唔明都唔好再追問
mirror error193都係 唔幫藍店賣廣告點賺藍養黃
早知跟修哥
哦 明白 好啦
錯!mirror error193例外!
警察都係辭左職係咪你養人地全家
仲有盞燈係美國
眨下眨下 一時一樣
Supper 達哥都有唔出聲嘅自由
回應?
人地陣間就拍條片串返我地逼人表態架啦
好惡架全香港最紅既youtube channel
垃撚圾 又要係網絡世界上位 又要戴撚哂頭盔

網絡世界就係咁 唔鍾意咪quit youtube唔好拍

要記住 你嘅米飯班主從來都唔係廣告商 係觀眾

無撚哂人睇 你老母閪仲有廣告咩你傻仔修

一直咩人睇你d片你唔係唔知呀嘛 黃絲比例無8成都9成

屌你老母日日拍d藍店紅營廣告洗我地腦都算

有班死忠傻閪仲日日幫你地講說話先最好笑

你自問你班垃圾配唔配有依班死忠觀眾?
算夠數啦兒登仔
試下如果講句64就扣你一半人工 咪全部收哂聲 上網就惡撚到狗咁批鬥
"咁驚不如摺埋"
你同緊啲政客講?
btw 大家未必知
衣家娛樂哩一行好多時簽合約會寫到明 唔可以公開share或者討論同政治有關嘅嘢

我估啦
佢地都係簽咗先至唔出得聲

明知唔比講都要簽 睇嚟廣告費都幾高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞