試當真 咩叫每個人都有出聲或唔出聲嘅自由呀 唔好笑死人啦

396 回覆
1363 Like 673 Dislike
收返又唔pin
indeed
cctoy上網上到單機仲覺得好醒

掉咗啲電話電腦佢,對個屎坑自己講自己笑咪得囉
有得揀就話係自由啫
你有得揀唔出聲咩?

你揀出聲 真係你嘅自由意志嘅選擇咩
出聲背後係因為驚無廣告商搵你地做嘢啫
驚無黃絲觀眾繼續睇你地嘅創作啫
哩啲叫自由咩?

我再問多你一次
你真係有得揀唔出聲咩?
唔好講啲似是而非嘅嘢就諗住過到骨啦

你d fans on9
唔係個個都on9 架

全撚部迫人玩黃藍遊戲去表態嘅都係戇鳩,係好真心入血個隻戇鳩

幫樓豬改左少少,可能會順眼好多
件事冷處理咪算囉 衝出黎柒
典型香港人
其實點解咁鐘意逼人表態, 係咪純粹因為人地夠話題性, 所以要針住黎講?
嗰d插佢地唔表態嘅人, 平日搭嘅交通 食嘅野 係咪全部都有表態
又或者調番轉黎講 CCTVB都冇打開口牌表態自己係撐中共喎 點解要反?
根本好多人好多鋪都係你知佢咩料 但唔洗執著於佢有冇講出口
同埋唔好拎其他channel一樣可以表態點解試當真唔得黎一齊講
咁樣同你問點解前線衝 後面唔一齊衝一樣
因為唔係所有人用緊同一套行動模式
你老母就真係on9
連登仔煩撚過女朋友
日日問條仔愛唔愛自己
得班護航狗幫佢地講野
仲回應?
在心中啦
mirror keung to 表示 要盡快買樓 退休
我respect 許賢豪哥
但個閪修點都唔會得到我尊重
有冇人記得佢2019年6月遊行日仲宣傳自己新劇
仲要係派啲乜野poster
偏偏就要揀遊行日

個個當佢仲係2014學舌鳥既游學修
捧到佢上天 我真係笑死
唔表態冇問題 我唔迫人表態
但唔會係咁樣重要日子做呢啲野囉
打工既連登仔 問問老闆 佢咩立場。係藍 . 你都繼續打佢工,就認真可恥。 偽黃
其實理性啲嘅人都會好似你咁諗。唔係想妖魔化/標簽連登仔,但我眼見依家連登仔都只係一群憤世嫉俗日日搵嘢屌嘅社群,基本上十個政治post都冇一個係有建設性。見你覆咗咁多個cm都勸下你唔好咁上心啦,班人根本唔係想認真討論去幫到成件事,只係上係到搵嘢屌下發洩下。連登真係好小眾,依度嘅風向早就唔能夠代表現實。
想問下幾時扮過同路人扮friend?如果出片串柒政府就係扮FD,咁熱狗係咪都係扮緊同路人?
有無圖
呢單?
搞見面會撞正三罷日 游學修宣佈活動取消
04/08/2019 13:23:00

游學修前日在社交網貼上他在劇集《仇老爺爺》飾演的「仇樂秋」主演的電影《一臉茫然》海報,公佈有臨急安排「特備節目」,就是明日(5日)舉行粉絲見面會,但因撞正就反修訂《逃犯條例》網民號召全港三罷的日子,惹來網民爭議。

然後今日凌晨,游學修再發文宣佈活動取消,「對不起,今晚收到通知,因為場地的問題,星期一的見面簽名海報活動要取消了。送海報一事,本沒打算要簽名見面會此等行為。如果大家認識我,都知非我所好。想人多宣傳,本可以星期六、日舉行。因為非常時期,亦不想搞留言抽獎,決定人人有份,特地等劇集播映完畢才送出。原意只想大家開心,已經留名及確認的觀眾仍然可以如期拿海報,謝謝。引起不便,萬分致歉。」

https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/1559574/即時-娛樂-搞見面會撞正三罷日-游學修宣佈活動取消
同感,真係火都黎
就係你依d 表態L 想累死人.
你估依家表態同講屌你老母一樣,講咗就算.
大佬 你盲撐都唔係咁呀 我又真係好想知關64咩事 請指教
而家日日上演白卡狗大戰波台狗
表達完又點? 之前咪表達過n次
定係你要每逢大時大節打卡式咁表達一句先至叫好黃好本土呀咁撚on9呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞