試當真 咩叫每個人都有出聲或唔出聲嘅自由呀 唔好笑死人啦

396 回覆
1363 Like 673 Dislike
當時連登係咁屌達哥嗰陣又唔見你出嚟講
咁樣講就代表藍?
嗰陣大把連登仔笑話有錢不如買軍火
甚至好多人屌唔應該打官司添,提出唔同睇法就一定係藍?

我只係想講,就算一個黃嘅人都未必可以每日做嘅所有嘢
都完全符合而家呢種「惡性鬥黃」嘅標準
社會係好撚複雜,2019年有啲家長找啲百佳券、惠康券、美心餅卡
周街送俾啲仔女,用而家呢種「惡性鬥黃」標準
係咪劈頭就屌人老母,叫人死全家?
點撚知個班人
坐係世上最民主最安全既英美澳紐加,但係就驚撚到連光復香港時代革命都唔撚敢嗌,驚撚到對住am channel肥仔個鏡頭講明自己淆底唔敢開live講以前講開既野,其他出名而移咗民既人例如加拿大五燦(劉細良、歐大導、鄭經翰、黎則奮、陳偉業)就講埋啲好撚安全既野,我想問啦都移咗民啦,人地又同香港引渡協議都停埋啦?仲驚乜春野呢?

然後深黃傻粉弱智黃膠就話移民係保留實力,徐圖後計,打國際戰線,不過實力就唔知去咗邊,光時都唔敢嗌咁囉

影視台係唔同啲,話雖好似好多人屌到試當真屎忽開花,如果我係時事台咁樣批判bob叔同加拿大五港燦肯定被人屌到上天花板
你on9 d
你地兩個互相打飛機 邊個射得遠d?
當年屌錯達哥,用錯嘅標準屌鳩達哥,而家係應該認錯囉
做乜搞到好似自己唔撚錯得咁?
咁啱channel 小薯茄 熊仔頭都有出64 post喎 係得試當真冇
我問佢地又話唔表態
笑612個時又咁大聲?
幾時話佢地係藍

人地鬧黃佢地唔比
自己又可以批鬥612
同一樣野屌19moment就屌到人賤過地底泥

試當真就話點解要逼人表態

屌你老母笑撚死人咩
佢係有自由,但我估大部分觀眾都想出句聲打下J
除曬褲冇J 打自然嬲,代價咪而加咁

本身由deliveroo 起已unsub
估佢想走綠色路線,而加証明都冇做錯決定

連登成班人屈完人黃又批人偽黃真係好好笑
每個人都有出聲同唔出聲嘅自由
呢句野係冇問題 講得冇錯

香港抗爭要成功,首先要有自己香港自己管既執政意志先
連登仔最黃,有無問食緊d豬牛羊既牧民或者種米果個農民表左態未?無問你都係偽黃
係啊
其實有表態既咪respect囉
冇既亦冇需要屌
出邊成班銀髮族冒險出維園
喺呢度屌邊個邊個kol唔夠黃 冇出po果班
其實有冇多少羞愧
就當佢地唔係五毛mon po狗
不如唔啲時間twitter share下香港野
做返小小實事
笑撚到我 邊忽隱喻咗
有批痴線佬覺得唔係行最前就一定係敵人,自我審查最撚快
有實事唔做淨係分化批鬥
一個正常嘅自由社會,佢真係鍾意串鳩你612嗰陣咪串
唔鍾意串鳩你嗰陣咪唔串
一定要有關聯?
同埋佢自己澄清自己立場啫,網民其實都屌緊啦
佢地熱狗黎,點解仲有人當佢地係黃
拍條垃圾片冷嘲熱諷屌人就叻,扮撚哂智者咁,串完人但對成件事又冇幫助
“唔好扮同路人扮friend”
唔洗你開po屌嘅,大家有眼睇,大家都有權選擇睇唔睇佢地啲片
邊撚個明顯黃啊,講清楚啲得唔得
有腦既都會認同你,可惜依家連登充斥住打手/on9 YC
any肥睇我地鬥黃最開心既係邊個大家都明 呢個先係敵人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞