火影有個問題諗唔明

414 回覆
506 Like 9 Dislike
麻煩野佢應該唔會想做
係咪用超大手裏劍撞尾獸玉
雙眼唔見晒再自殺
官方: 無可疑
我記得嗰陣啲人係懷疑鼬殺死止水
其實要計仆街既話 初代先最仆街
佢根本可以一國平天下 但又要連最後一場仗都唔肯打 搞到之後三次忍戰死傷無數

如果柱間肯平天下後再培育到下一個強者繼承佢 就唔會有咁多犧牲
甚至忍者都唔需要存在

佐助最後話要做火影就係想做呢樣野
團藏對三代黎講=大蛇丸對自來也=佐助對鳴人

鳴人直頭跪地求人同佢一樣當睇唔到佐助犯法
講緊之後wo,風平浪靜,真正死都唔退位
日足點廢都唔會廢得過廢佬
真係細細個就成村人都知佢係九尾人柱力wo
喺上一代咋

唔准你地笑三代火影
人地撚支棍都撚到出神入化
五屬連彈 身為最強火影都唔去用相剋 火打風 水打火
要互噴 顯示出佢幾勁
仲有最強嘅影分身手裡劍
簡直係天天嘅加加加強版

一定唔會比手鞠一野吹散 掛。。。

成村人知,帶土唔知咪得囉
仲要靚景 直望火影岩 過千萬啦
而家係話有無人知團藏要對自水既死負責
無左對眼=團藏出過手
呢個咪斑個思路
成日一個人食幾碗 賺撚死
搶撚晒佢老豆老母身家,然後話俾人聽佢係怪獸尾獸》〉》〉》四代之子,保條撚咩
仲要無人保護成,由鳩佢自生自滅
斑唔係啦
斑個計劃係絕對和平 所有人幸福
佐助個計劃點都唔會100%冇人因戰亂而死 只可以鎮到大部分
鼬知囉 止水同佢講架嘛
無錢搵鬼去打咩,嫻嫻地都殺一萬幾千人,淨係償金都夠過幾世
調番轉講

猿飛都無話特別有錢 佢個孫 同 阿斯瑪 都好一般

綱手依然爭人錢

成條火影村最有錢可能係白眼
柱間呢d級數根本就無可複制性
唔強行統一忍界先係理智,單靠個人能力統一先唔穩定

柱間一死無人可以同時鎮壓九隻尾獸
忍村個時仲係新概念,大部分忍者習慣既係宗族作為單位同效忠對象
對忍村無向心力同利益相關,強行統一更容易觸發衝突同內戰
火之意志
唔係話綱手要不停易容借錢去賭咩?賭到出曬名肥羊
同埋話自來也咁多錢都唔用係因為儲嚟幫網手還債
孤兒會收歸國有。 好似公屋仔一樣
你講到班忍者有得揀咁
忍村俾錢俾資源訓練忍者灌輸價值觀,你而為係做善事
戰爭時期怠工第一時間捉你去祭旗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞