火影有個問題諗唔明

414 回覆
506 Like 9 Dislike

驚你條芝士腸 變成 火腿 或 煙肉咋
帶土係鼬滅族前成日都偷入條村 點會唔知嗚人係九尾人柱力既存在
其實有冇人知點解班會識穢土轉生既手印 自己解封到 二代發明但二代唔會教佢啦 咁撚憎宇智波
靜雞雞用寫輪眼複製過掛
問題在於冇人知帶土有招咁撚屈機既招
所以做好哂可以做到既保密工作就算
印尼盾夠食餐放題
做4代火影咪又係返工
佢哋入面啲錢計法好似同円兌港幣差唔多﹐鳴門跟自來也學螺旋丸經過祭典有提過兌日圓係幾錢咁
可能係黑絕同佢講?
有機會係自己係山洞研究出黎
返正佢吊住條命個陣都無野做
除左輪迴天生之外
一定有研究過穢土轉生做後備方案
都可以兜既
穢土係會實力大減,可能係上限減左
無限既意識係用完會恢復返咁解
如果唔係柱間可以放無限隻千手觀音

同埋斑同二代係同一代人
唔知穢土係二代幾時創,如果係打仗時期,可能斑有特別研究過?

我明岸本無講過,但你話真係完全冇可能解到又唔算係
但係佢有細佬
鳴人冇
佐助嘅原型就係岸本細佬 所以你見到鼬對佐助嘅愛有幾咁深。而鼬又寫到咁屈機,拎哂三神器,幾乎從無敗績,作者唔捨得將佢寫柒。
完美如四代,係復活後都寫到都被六道斑秒咗
岸本就係鼬
佢細佬係佐助
佢現實做左d對屋企好唔住既事
於是係漫畫寫到做兄長既有莫大苦衷黎合理化自己
而代替鼬既鳴人到最後都係打服左佐助
細佬點都要服啊哥講既野 因為啊哥一定係用心良苦 就算你錯撚哂啊哥都會包庇你

利申 鳩噏無根據
兜捉到紅豆之後帶土要佢殺紅豆,然後兜用左一堆理由點解唔殺得紅豆。
然後帶土要兜係佢面前做一次轉生加解法比佢睇。
然後白絕應該可以信息共享?帶土個身有一半係白絕黎。
然後黑絕對白絕有控制權,然後黑絕前期係幫班
我諗應該係咁
啲人成日叫你重睇 我直接話你知啦

本身第三代其實唔想退休,不過佢有任期 咪好唔滿意咁讓左俾第四代
之後第四代救村死左,其實得第三代知鳴門係第四代個仔,知佢好慘,但一直唔講出黎 由其他人排斥佢 仲拎哂佢地屋企啲錢 求其每月養下佢
其實佢本身諗住之後將火影傳俾阿斯瑪 再傳俾木葉丸
打架點會無情報﹐雖然唔係話百份百﹐但係唔多唔少都有基本。三忍咩能力﹐鼬太知有寫輪眼。依啲全部情報嚟。飛段會輸比鹿丸都係因為阿斯瑪嘅犧牲能力情報通曬街
你係正傳同公式書入面搵個話火影或者五影有任期既設定出黎

如果三代係有私心想將火影傳俾猿飛兄弟,咁點會提名湊做火影
俾一個年青力壯聲名卓著既忍者擔正,之後再傳返俾猿飛一系

仲允許湊同九品既結合,坐視有針對尾獸查克拉既人柱力成為湊既籌碼
我已經分唔清係黑三代仆街定on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞