火影有個問題諗唔明

414 回覆
506 Like 9 Dislike
佢哋差個伊留加老師
呢個都無辦法,三代都要為忍村著想
係九尾事件後,無論村內定其他忍村都有2個大問題

1.野生既九尾會唔會再威脅到木葉
2.有無新既人柱力作為五大忍村既平衡同成為木葉既戰力

如果三代解答唔到呢兩個問題
村內就會人心惶惶質疑高層既領導能力同埋己身安全,其他忍村都會趁木葉衰落既時候攻擊引發新一次既忍界大戰

三代曝光新人柱力雖然滿足唔到2,但係滿足到1安定左人心
十幾年既情報管制下去到正傳,其他忍村都末知唔個係人柱力剩係知木葉仲控制住九尾,令到木葉安穩導過危機

有班三代黑成日鳩嗡三代廢到屎咁,只係呢d對外對內既手段已經證明三代係合格既領袖
佢幫你打飛機都要諗下啦
一野渣落去 輸精管都冇埋
返工可以晏啲起身
仲唔洗搭車
就當你講得通唱通街人柱力呢件事,咁點解唔可以畀人知鳴門係四代個仔?又或者點解要由佢自生自滅,自己又唔教又唔揾人睇住佢?一個唔該好似佐助跟咗敵人走咁木葉咪仆街?咁邊忽係合格嘅領袖?
冇魔呀ching 個晚夠魔唔洗死添啦
邊個教佢日文?
廢忍
你計全盛卡卡西同凱定點先

後期凱都應該打得爆人力柱(死門)

連斑都打到佢訓低

卡卡西都可以一戰既
四代係三戰金色閃光既威名靠既係敵人屍體上建立
剩係卡卡西外傳已經殺左幾十個岩忍忍者
俾人知四代仲有個遺孤係度,你估d死者親人會做d咩
仲有三代日日用水晶球追蹤嗚人,唔係為左佢安全邊度係想偷窺細路
當然你可以話派暗部貼身保護監視,但係咁樣真係波風夫婦既意願咩
顧問想咁做限制嗚人個陣俾綱手屌走,你覺得邊個先真係為嗚人著想
屌你有飛雷神重要諗做野返工
夾腸咪得
有飛雷神緊係周圍老強
去到後期角色 唔係輪迴眼 萬花筒 仙人模式 尾獸都唔好意思出黎
錯啦 係杏花邨
其實豬鹿蝶都無
以佢一開始嘅力量,要死都有難度
有雛田做老婆已經贏撚左
西方古代人喺絕對權力嘅教會日夜洗腦下都會諗到聖經有bug、聖經係唔合理,再推動啟蒙運動推動世界發展。我諗世界上如果全部都係你依種人一早玩撚完。西方世界會進步就係因為有依種邏輯嘅思考,而唔係盲目服從,「聽故唔好駁故」真係思想閉塞傻閪先會認同,無撚腦嘅愚民超級大傻閪就先會超級認同
佢傻閪嚟
現實係現實 動漫係動漫 係現實要駁嘅嘢唔代表要係動漫駁
你講定啱 真係估唔到2021年仲有人推崇「聽故唔好駁故」依種盲目服從思想
仲有天天
2021年仲有人未睇會到聽故唔好駁故呢句野 我只會話你睇個世界睇得未夠透徹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞