火影有個問題諗唔明

414 回覆
506 Like 9 Dislike
自來也開仙人既話應該可以同全隻九尾打下既
我都好奇怪點解鳴人老豆唔將成隻九尾放入鳴人度, 而只係塞一半入去
自來也無情報下可以贏三件培恩﹐大意無左隻手﹐為左情報由可以由走佬變成戰死。其實自來也好勁﹐不過無情報無辦法。培恩打四尾都要認真
佢講過鳴門會頂唔到﹐所以一半一半
三代個角色最貼近現實生活
一條蛇食大笨象你估食唔食到
岩岩先出世 可能承受唔到成隻九尾掛
唔係你以為手裏劍影分身真係一把分出黎?
無乜可能
六尾對唔洗分神操控其他出全力既天道都佔上風
仙人自來也頂盡只可以對抗唔計天道既五道,仙自上限應該都係六尾
卡卡西同凱都可以同尾獸衣人柱力打下

仙人自來也用大玉螺旋丸 五右衛門同毛針千本應該都可以打得入九尾
同埋佢都可以召文太幫手牽制
仲有蛤蟆臨唱幻術 打唔死都應該過到招掛
當年四代都係咁樣打再靠封印術

同埋尾獸都唔係話勁得好過份 影級既唔打柒尾獸都要有交手能力
雷影都一個打八尾
卡卡西同凱一個人柱力都無打低,最多只可以話打到有來有往

草薙劍打唔穿四尾狀態尾獸衣,硬食神來天征反彈返落天道,仙自d忍術真係可以打穿六尾狀態尾獸衣

惟一勝算真係得蛤蟆幻術
火影界華富邨
影分身術唔係禁術, 多重影分身術先係 原因同上面巴打講一樣
佢驚鳴仔好似哈利波特咁受歡迎
會威脅到佢既地位
唔係恰既 係驚佢
鹿丸算係少數冇杯鳴仔既村民
原來三代係死黑警 咁大家明哂啦
好易姐,兩三句就收你地皮啦
影分身係高階忍術黎,個分身係有同本體一樣既戰鬥能力,禁唔禁術就唔知,多重影先係禁術,另外下忍學個啲叫分身術,係廢的

3代吹大肯定就係初期設定問題,但要兜好簡單,因為佢有火之意志,有領導能力,2代欽點佢個幕已經表現晒出黎。唔係勁就做到火影既,唔通劉備做蜀國主公又好揪得?
九尾襲村你幻想下係911襲擊,跟住全球最顛恐怖分子拉登寄生左係你體內,俾人知道即刻遊行要求處死你啦,啲唔知情既人最多都係懷疑,如果條村知道佢係拉登轉世,唔遊行示威都全村恐慌,話知你老豆係救世主啦,3代英明,仲要好似獅子咁掉個仔落山等佢自我磨練,唔好做二世祖
我愛羅已經算好,因為佢展現過實力,啲人淨係杯佢驚佢唔敢郁佢,同埋風影當佢王牌,即係根本唔當佢係人
3代幫鳴人守住佢四代個仔既事,但人柱力就唱通街
夾咩硬姐
咪話左穢土技術未成熟 發揮唔到全部實力 得斑個身體係特製比佢發揮啦
咁樣又係夾硬啊?咁無野唔係夾硬啦
有咩理由望一眼就中幻術 望一眼又放到火架 好撚夾硬wo
咁佢犀利啊嘛黃色閃光
見到佢可以即刻著草 仲唔會受罰
肉償
同埋個個父幹
小櫻同李除外
如果四代在生 應該拆得掂宇智波謀反單野兼唔洗滅族
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞