火影有個問題諗唔明

414 回覆
506 Like 9 Dislike
因為其他國家冇人有寫輪眼,唔驚會俾人控制到隻尾獸滅國,如果個個都知小嗚人係人柱力,可能一早俾帶土KO左,木葉一早亡國,膠估
公屋
其實大家都錯撚哂
呢頁重點係「據說」同「曾經」呢2隻字
無能既獨裁者係要用呢D 傳聞去神化自己
其實仲人鹿丸丁次同牙細個冇bully佢
相比之下其實佐助真係慘d
過個年代9尾=核彈
寫輪眼+9尾 當年班都係咁用啦
大蛇丸無寫輪眼無木遁點控九尾
係控到既話當年係死亡森林已經控左 點會仲掛住佐助
佢依家個定義就係博士大過神
咪點會一二代死之後仲會話三勁過一
個陣未決定比水門做佢老豆
呢套野有電腦、有科技,但出任務要班忍者跑去已經夠弱智
都唔知點解好多人已為四代好有錢,跟住又吹到三代吞哂又剩

四代死個陣好後生做火影先做得一兩年根本無機會儲錢
係做左好多A/S級任務,忍者既任務酬金係基於委託費分成
但個時三戰緊忍村分發戰鬥任務,無人委託邊有分成,戰爭時期忍村都唔會有太多餘力接委託任務

四代好可能只係得個做字無酬或者極低酬,留到間屋俾鳴人算係咁
仲想有好多遺產
佢唔知唔出奇
同埋佢後生其實唔廢
呢個解釋好好
唔係巴結囉

係全程 carry 緊鳴門
好乜鬼
個前設已經錯哂
隔離村既人既柱力幾時無比人欺凌過啊大佬
咩木葉先on9 根本到到都一樣 大佬套野有畫出黎架 唔好自己ff 完再補完自己個ff 啦
你估鹿丸想唔想做人柱力 咁麻煩
後設係咁,一開始其實應該有大概框架,但係個格局無咁大,之後狂堆dlc睇返開頭就有d出入,不過唔係太離譜基本上都會接受
真係唔知咁執著做咩
當代人咪吹當代係最勁囉
現實都會有呢d情況啦
仆街廢老三代唔幫佢執屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞