火影有個問題諗唔明

414 回覆
506 Like 9 Dislike
收返埋啦
食物都要暗部俾? 都幾唔得閒
九尾核武一定隨時有暗部周圍睇實
三代開頭都間唔中都拎個水晶球天眼通出黎親自睇(監視)鳴人

鳴人老豆係出名嘅英雄
三代自己安排嘅棋
唔好彩冇埋條命

鳴人作為權鬥失敗沒落政客嘅後代
定係作為核武
邊有可能唔監視軟禁 送食物只係順便
卡卡西初期嘅設定就係個暗部派去貼身監視九尾嘅人
你個初期設定點嚟
卡卡西已經唔係暗部﹐佢一早轉左係擔當上忍﹐係負責培育下一代。一開頭伊留卡同三代傾計睇數據﹐卡卡西已經叫過幾班學生重讀﹐重暗咩部
係叫都叫大和﹐木遁先剋住尾數﹐叫卡卡西同九尾五五開咩
鹿驚間唔時會送啲蔬菜比佢食
廢事佢齋食杯麵唔夠營養
但依個係做左老師之後做嘅野 之前就唔知lu
打再不斬之後九尾先開始覺醒姐
本身入鹿驚班都係想佢睇住嗚門
d人癡線
成個po 作撚左一大篇故出黎
我唔知佢初期設定點嚟﹐不過單行本中間啲作者的話岸本話卡卡西嘅‘’初期‘’設定係衰人我就知﹐最後無採用
係因為卡卡西感覺比較敏銳﹐所以叫佢睇住鳴門同佐助兩個特殊兒童姐。鳴門失控卡卡西都做唔到咩
我都唔知啲設定點嚟
好好奇如果嗰陣四代唔係要將九尾比鳴仔既話會點對付成隻九尾
九尾一見到四代即刻成粒尾獸玉轟過去,證明四代都好大威脅
仲有會唔會人工養成輪回眼 ,因為之前都有好多復制人 做幾個六道仙人 大同木 應該無問題
用飛雷神轉返粒尾獸玉過佢嘆
千手全族得返佢一個咁
和平時代又唔同計法 你都唔會拿呢一代細路同你細個比啦
其實普通卷軸都做到順豐 天天個隻
關咩事
和平時代就唔係有能者居之?
忍者做任務為火之國貢獻最多
大名個仔乜撚野都冇做過 坐係度就拎黑卡
博人連正常幾張激忍卡都儲唔哂
個垃圾連飛標都唔識扔可以儲撚齊成套 又包起D店睇唔撚起人
得大和可以阻止到九尾
其實除左木葉村啲大人之外﹐都無咩人知鳴門係九尾。要捉佢嘅得曉﹐但係先唔好講曉係二人一組咁行動﹐就算一對一卡卡西都未必搞得掂
九尾本身俾嗚人老母家族馴服佐係木葉村吉祥物黎

但帶土趁嗚人出世個時用佐萬花筒寫輪眼令到九尾暴走

先會亂破壞

徒弟出黎殺師母師父
唔太認同依樣唔比skip
重睇啦
九尾本身係比班控制,先再比柱間控制,再搵自己老婆做人柱力
應該你重睇先啱
梗係畀skip啦, 但係唔合理呀麻, 作者都廢事解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞