【突發】德國極右政黨AfD:黃台仰係暴力份子,避風驛同本民前係暴力團體

365 回覆
24 Like 244 Dislike
咁咪即係右膠囉
咁都唔算咁點先點呀
識唔識咩叫sacarsm
唔係字面意思黎
你先識唔識英文 段caption講咩friendly reminder好明顯就係假膠緊
ALM係all or nothing, not some lives, all lives
Asian doesn't matter until black matter邏輯上係通 當然even兩者調轉都係講得通 不過美國會暴動咁解
呢個po一係就係右扮左 然後我唔知你po出黎屌左膠做乜
一係就係真係有隻左膠咁癲講ALM, which你非常同意 again我都唔知你po出黎屌做乜反正你咁同意
其實大家知唔知傳統右派係保守派 即係大家最憎果班藍絲
右翼就係反移民/難民, 唔理你反唔反共 連登仔要反省逢右必撐
連登仔反左膠 但移民去外國右膠唔收容佢哋
中東都真係打仗死好多人添
佢係極右排外,抱住個心態就係死人都唔俾你入佢國家
天真過天真嬌
極右=納粹,法西斯
你唔好將極端排外右翼frame做中間右翼
乜原來巴打咁博學多材
不打了不打了
先唔講你覆果個人係唔係五毛
點解你可以得出人地理解力太低呢個conclusion
洗咩加密啊 連登時事台核心價值嚟
你只係講左第一個政綱
仲有五點
所以陳述冇錯 係乜都反
ching點睇#146
afd都好吹奏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞