【突發】德國極右政黨AfD:黃台仰係暴力份子,避風驛同本民前係暴力團體

365 回覆
24 Like 244 Dislike
德州停電 Ted Cruz飛去渡假
好右翼
樓主pin this
等大家睇吓右膠係咩水平
AfD 擺到明係日耳曼民族主義者,預咗唔係German 嘅嘢佢哋都會反
美國民族冇強烈嘅種族概念(因為黑白黃祖先基本上全部都係移民),所以佢哋嘅保守派更強調嘅係擁護美國核心價值,所以會幫反支而又守美國法規嘅香港人
你唔好撈亂far right同neoconservativism先
本民前以武制暴,反對暴力,點會"主張暴力
極右嘅本質就係咁㗎理撚得你死總言之我嘅國家唔准你嚟唔准你搶飯碗,再極端啲就係希特拉嗰種極端民族主義
呢個垃圾黨好似仲要係畀憲法保衛局mon 到實一實

怕納粹黨2.0出現

https://newtalk.tw/news/view/2020-03-12/375603
男人姐係女人,本質一樣
好簡單
將佢哋睇成新納粹就會明白
傳統價值? 講真 價值觀不嬲隨住時代不停變 冇工業革命果啲 可能仲玩緊十字軍東征 傳統唔代表要一直保留 依家歐洲都有都有好多問題 資本主義太勁 貧富不均 一樣有極權政府 唔向前行點知前面會唔會有啲更好嘅野等緊我地 唔係想話歐洲點差 保守點差 只係覺得冇必要盲目吹奏右派
當人合理法自私呢個行為 乜野唔合理既行為都變晒合理
但唔該個班人唔好連道德高地都想搶埋
傾向右派啩,未去到納粹級極右嘅
咁柒就唔好撚駁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞