【突發】德國極右政黨AfD:黃台仰係暴力份子,避風驛同本民前係暴力團體

365 回覆
24 Like 244 Dislike
正解, 搶人地資源仲大聲夾惡屌返人地轉頭
好撚正常既又,等於我地吊鳩新腥港人
咁佢地睇新聞片得出結論好合理,佢地唔係英美咁長期有人係香港知道個background
相對班中東難民,佢地重有政治背景,係極右黎講一定怕你攪大之後食左個國家
德國所謂”右派”都分三個黨(CDU, FDP, AfD),CDU就傳統保守派,FDP就傳統自由派,AfD就極右民粹。

德國右派唔係同美國右派調轉,係連登仔好揀唔揀揀個最垃圾嘅黨吹奏
寫住anti-immigration 無得怪人
不過想知佢其他事情嘅立場係咪一樣?
例如中國嘅移民數目點都比香港多10倍啦掛?
我係ray. W
識玩嘅一定係將中國咁耐以來嘅每年嘅移民數字拎出黎同香港比較

逼佢地揀一係就切斷晒所有中國同香港嘅移民,一係就跟返難民標準
唔好用咩暴力啊政治活躍啊去美化己anti-immigration
英國保守黨大把 centrist,好多係純粹因為佢唔係Labour就送咗佢入去。傳統右翼同右翼民粹好大分別,右翼民粹啲階級鬥爭同極左嘅直頭一鳩樣
平時連登主流意見咪又係屌爆啲歐洲人道救助難民果啲組織

講真,講慘,中東日日死人,慘過香港多多聲啦,滿口左膠嘅連登仔有冇可憐過人
其實人地問題好中性
AfD係咁
極左、極右一向唔係自己人,反而偏左既綠黨、偏右既自由黨、CDU-CSU先係
美國極右 最敵對共產主義 咁佢地又真係唔敵對香港人喎
人地老奉覺得香港人做乜都正義?
自動波識揀新聞睇?
當初話畫面唔靚果班,之峰都出黎話佢地幫手遊說
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞