【突發】德國極右政黨AfD:黃台仰係暴力份子,避風驛同本民前係暴力團體

365 回覆
24 Like 244 Dislike
U get the point

呢班政棍淨係諗住撈政治油水

呢個真

得綠黨啲人肯見下香港人 跟進下咁

其他黨真係乜都無
呢個好明顯係右翼諷刺BLM既post
得佢地先會講all lives matter
中wo
乜都反
喂咁你就唔好話呢段野有問題啦 呢段野咪話all lives matter
話全世界都係一家人 唔好諗住淨係幫自己 asian同black都係underprivileged要互相幫助去反抗壓迫咁大家先會matters
你又放張ALM出黎屈左膠 又話同意ALM 你知唔知自己係到反緊乜撚野?
我睇佢啲留言都覺得佢邏輯好有問題
唔識點覆
反共同反移民,
完全無問題,
港豬想混淆視聽
點可能冇人中傷

德國佬玩propaganda世一
根本就係連登時事台主流價值觀
可以做嘅都係同返全世界講香港發生咩事,就算比你屌到AfD縮沙都無咩意義
香港個班黑鬼南亞佬黎香港做難民佢地又屌
自己只係(怕)被捕去外國避又逼人地歡迎佢?WHAT?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞