【突發】德國極右政黨AfD:黃台仰係暴力份子,避風驛同本民前係暴力團體

365 回覆
24 Like 244 Dislike
你收皮啦左膠唔包asian 架你訓撚左幾耐啊
將真難民同和150隻比 你係叻嘅
呢個黨垃圾嘅程度同Die Linke有得揮
本身就係同一班人何必分那麼細
東德共產黨嚟㗎噃
珍,左膠先會咁好人
最唔歧視黄種人係佢哋
連燈3K黨
所以咪話一樣咁垃圾,都是垃圾就唔分咁細喇
呢兩個黨真係垃圾不分左右啦
必要時搵機會去其他地方囉
呢D野無話人地啱唔啱
走難預左一定有好多問題出現架啦
樓上講到冇右翼支持香港人 我絕對唔認同
大事大非 反對中國既政策 外國近年既意見都係左右翼差唔多
佢好似喺個車頂上嗌完咪就被狗咬左喎,點暴力法
...
極左極右殊途同歸
性別得兩個依樣有爭議,你有冇相關科學根據?始終性別依啲都係近依幾十年先出現,未夠成熟,但都唔可以就噉一口咬定係得兩個唔畀變

當然我都唔會畀佢哋喺學校教依啲唔成熟嘅理論,但去到大學我認為畀佢哋接觸一下可以,但個教授要求要有返噉上下,至少唔可以膠噉主觀

反移民係指所有形式定指非法?政治難民得唔得?

同埋移民喺好多國家都好需要,例如佢哋唔夠後生仔,生育率低下,影響經濟發展,但你又唔可以逼佢哋生,你畀晒福利佢哋都幫唔到幾多,噉你重反唔反

加拿大、澳洲依兩個都係傳統移民國,地廣人稀,如果佢哋要繼續增強國力就要更多人,噉佢哋開放移民都好正常

有啲瑞士噉樣嘅國家就比較反移民,整體對外偏右,我幾中意,同埋佢批移民好嚴格,唔會好似德國或者法國噉

我都唔中意係噉批移民,但係某啲高質嘅人移民反而對國家係好,當然要先過嚴格嘅考試同背景批核,而且要融入文化,唔可以好似中東班難民搞事

我基本上同你都一樣,好難話左或者右,因為你講嗰啲好多都唔關咩左右事,我見唔少自稱左或者右派諗啲嘢好多同你一樣
btw我認為性別依啲最多加個無性別,唔畀心理認同就變到性,要生理上都變埋先得
btw天生雙性人個性別你點分
https://www.youtube.com/watch?v=I6URdwaEPBw
黃世澤都屌鳩AFD
但話FDP支持香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞