【突發】德國極右政黨AfD:黃台仰係暴力份子,避風驛同本民前係暴力團體

365 回覆
24 Like 244 Dislike
政黨都問有咩義務
如果連基本理解都唔識 點搞政治 點出嚟選
唔通傻嘅都可以做老師
國家社會主義就最啱連登
國際社會個愛早已被回教果班人消耗哂明顯佢地屌緊當年收敍利亞咁多難民
而家有咩人道問題?
仆街全世界都有 佢右黨唔通又要大愛咩

我諗法 有沖突位 好正常
你鍾意奶人鞋底我唔阻你
但係唔好大大聲講出嚟話你奶得好爽
件事係連件事都未搞清楚 一味鳩反
連客觀現實同情況都未認清 邊有人會選佢地
個世界圍住佢地嚟轉? 佢唔肯理解個世界咪固步自封囉
仲要講到無問題岩撚哂咁
其實人地本地人有資格提出concern,你香港人根本無得say,幫你係人情唔幫係道理咁解
第二個可能 右黨唔係佢地選擇
講真 做野要諗下佢地立場 佢地當年因為敍利亞人好慘 放哂成班回教入國家 搞到今日咁樣

我明白政治我地無得揀 邊黨肯幫就只能痴佢地 但明顯德右派唔親香港人 同美國右派掉返轉 值得一問點解咁
不如話係民族主義,可能啲人易明啲
自己人=自己國家
其他人=其他國家
其他人嘅事=其他國家內政
依家得佢一個政黨咩 你訓撚醒未啊
你就入集中營 一班人淨係抱住主觀意願連情況都搞唔清嘅做撚到大台選鳩撚到咩 你估香港人好似你咁低賤
見係白鬼就奶
美國嘅右係白人,德國人嘅右係日耳曼人
支持

黃世柒老師話哂係英國保守黨唯一香港榮譽黨員,個牌頭都嚇死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞