【突發】德國極右政黨AfD:黃台仰係暴力份子,避風驛同本民前係暴力團體

365 回覆
24 Like 244 Dislike
咁都唔係極右 ? 個陣大把人屌左膠阻住勇武打死班蝗
有權力既話 一早血洗佢地啦
如果要做法西斯,我揀有權有勢嗰邊方做省事啦
AfD=極右民粹=匈牙利式國族唯利右
班撚樣痴晒線 同一件事 自己做既就係合理
人地做就唔合理 同班isis話自己發動既係聖戰
去合理法自己斬鳩住地頭 燒人地屍有咩分別
暴力就係暴力
反而要同人解釋既係點要況用暴力去處理
同埋對比起政權所使用暴力既程度
我覺得係到講到自己潔白無暇 係聖人係多撚餘
玩泥漿摔角就無一個人係完全清白
合理化?姐係前設自私唔合理? 咁右翼排外合唔合理?
同意後面果句 唔好搶道德高地
一個國家正想都唔想其他國家既人以難民身份入黎
正如香港都唔想蝗入黎 呢個係要捍衛返自己本土利益先
人地比你係恩賜 唔比你係道理 唔存在自私呢個說法
但當自己被人拒絕收容時 呢個時候就起晒鋼
話人乜乜物物 咁就真係真正既自私
因為在佢而言根本從頭到尾都係無試任何價值觀可言
只為自己 咁就唔好撚大義凜然係到指指點點
如果無左道德價值觀 咁香港人同蝗蟲咪一撚樣
咁係咪要承認 呢場抗爭唔係為自由而戰
只係利益面既對立?如果只講利益面對立咁就同國際關係層面一樣 根本就無分對錯
pushhhhh
我可以站係對面角度諗 但我永遠唔係佢
我都唔同意係人地既事到嘈既
同理心姐 你唔理解人都唔好指望人地會了解你
咁佢話極右本質無問題 咁自私點會係問題
香港人過到去應該要
有大屋,有女屌,每個月比10000歐任使啦
點解你覺得貧富不均唔係問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞