【突發】德國極右政黨AfD:黃台仰係暴力份子,避風驛同本民前係暴力團體

365 回覆
24 Like 244 Dislike
又要乞人幫又因為自身自私低賤去屌最鐘意幫人既左膠 成班生蕃

俾啲外國右翼大大把車落去就啱
前提係你留係香港
假設你去美國咪一樣叫你go back to your fucking country
反共都有深淺㗎

喺馬拉宣傳共產主義又犯法啦,吉隆坡有冇中國大使館呀

人哋嘅「反共」主要係防止共產黨向佢哋國家輸出意識同階級鬥爭革命。

咩叫階級鬥爭?BLM就係例子喇
今次真係考驗國難線既論術能力,過到呢關未必係壞事。
呢個黨7 開有條路
之前有單新聞係有條癲佬喺街亂咁攻擊途人
Afd 衝出黎話有移民就會令德國唔安全

第二日潛撚哂水
過多幾日新聞報導原來個癲佬係極右分子,衝出街搞9途人係因為條街太多外來者

垃圾AfD 呢幾年係咁用仇恨吸票、周圍引戰,但唔敢孭呢隻穫

延伸閱讀:

https://www.twreporter.org/a/new-hate-politics-germany-democracy-crisis
而最不願面對嘅,黃藍都係一種被輸入嘅階段鬥爭。
好正常者
邊有人會歡迎新移民
就算政治理念相同,都會有排外意識
人地有質疑或者疑惑都好正常
亦無理由去好好理解你地背後咁多原因

得連登仔以為香港人去到邊都好受歡迎
民主自由唔等同大愛
邊個黎?
用仇恨做政綱

我差啲笑咗出嚟
平時笑鳩左膠幫黑人伊斯蘭人,而家反移民右翼唔幫香港人又屌
果啲唔係右膠

AfD 係想行返希魔條路 ,玩極右民粹排外
但入面啲人其實低質,垃撚圾政黨
鬼佬:我支持你支持民主,但去我屋企做難民就不了
呃得下人咁囉
呢班為反而反嘅政棍 場面野講得好聽

但果單癲佬襲擊案 afd衝出黎柒係因為個癲佬皮膚少深色又成面鬚

佢地覺得有得抽水即狗衝

到頭來個癲佬係白人至上 afd supporter

即潛水
係 同marine le pen一樣咁正路
呢張圖應該係舊 依家嘅話要加多樣反疫苗同話武肺係弱感冒瘟疫政治點點點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞