【ViuTV】《ERROR自肥企画》(56) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
睇你點睇啦
自己既歌人地係舞台上演繹,自己都會開心既
始終隔離仲有隊mirror
個邊可以做自己鐘意做既野,咪可能有比較
但又唔諗下,error有error既優勢
真啊 好灰 Error冇咩資源
其實193做戲都唔差
斜棟做痴線佬ok喎
同埋做主持都可以再train下
咁講真 娛樂圈大把人仲霉過佢哋
仲有個排mirror 都唔見得撈得好掂
閘刻諗起張家輝 都做左好多年化骨龍啦
講真poki由造星到呢刻 玩音樂真係唔夠料
正正而家做左呢條路 先多左人識佢
多左機會提升自己 不如一路做一路比時間浸下
見識多啲先
阿DEE 最明呢啲一下爆紅 佢好明靠一樣野係紅唔到成世 所以不停學野唱歌跳舞拍戲搞笑 樣樣都肯做 如果ERROR 4個單飛 DEE 一定係唯一會紅到果個

不過4個一定要一齊先係最正
歌風岩佢 跳舞好睇 唱得好聽
如果遲少少先出一定爆 肥仔真係運氣差少少
嘩屌 mike導真係挨出頭 件事之後仲有無follow up架
首 I Promise 都唔係好夠 view 數
https://youtu.be/aCMUrPg_A4I
好正呢集
Pk 成個大細路咁
真係唔出奇 我估肥仔未必有hard feeling
但係就同當日「我們很帥」連一個正正常常既mv都無一樣

我鄧佢地唔抵
其實係 不過都算另類宣傳自己首歌嘅
不過肥仔應該都開心嘅 多咗人識呢隻歌
聽日睡到三點再聽會唔會有feel啲
大家loop下佢地mv啦
Loop op可以loop呢條
我收一隻生啤但到家都未出過糧
係幾夠雷
其實佢哋啲歌好好聽好洗腦
大家得閒去聽多幾次啦
果陣mirror 仲葡萄 error多show 多歌過佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞