【ViuTV】《ERROR自肥企画》(56) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
廣東話 普通話 英文無樣得
係熱潮阿 打開Facebook會洗版個種
tvb比錢落曬紅媒鱔稿都做唔到咖
connect到香港人嘅節目
呢幾年有冇出現過
真 如果唔係而家啲直播post應該繼續狂屌緊保錡
全部人ig最多升少少follower

覺得呢一切真係命 無從預計
爆紅個時咁啱考有feel 口罩小姐 mirror演唱會 再到而家嘅自肥
呢個潮流由個一刻開始一直爆無停過
電視上一直出現緊
希望呢鼓風氣keep到之餘佢地繼續保持謙虛 努力增值自己 唔好自滿自大
唔係又變保錡2.0

各位加油!愛你地

再次多謝153比機會後生仔
其實佢真係唱到走晒音先咁tune定特登tune咁勁
反而偷食唔係重點

係待人處事,係個網屌人先係重點
其實poki平時份人應該唔錯 人緣幾好 識落唔少朋友先捱得過呢個低潮
做藝人好多時都係一沉百踩 但又唔覺有人乘機出黎踩佢

花姐 error3子 無制限都全力撐佢 度哂橋幫佢翻身
機會真係得一次 希望佢好好珍惜
唉屌...

如果巴打你去學運動 係咪得跑奧運同咪撚跑兩個選擇
我話佢唱得唔撚掂 不如專心做作曲
點解一下就要跳到佢d曲好撚到可以派街人地作
老實講
話就話係自肥計畫
但更加覺得想搞好193同poki 個形象
起碼係乜都肯試 乜都肯做

開心193明白到因為一番言論令人氣高係無辦法維持
想佢繼續落苦功
因為首歌同個fashion 真係唔識欣賞
其實而家都係苦中作樂
講講下好sad添仆街
Poki d歌真係唔得
天生頂唔順mk hip hop
呢d hip「 pop」情歌,畀力架聽到,一定屌到反艇
歌精舞穩
同感
歌同mv畫面都
Pokimon:我地唔撐大佬無人撐佢架啦
歡迎收睇chill club,今日有我 格仔導演 同你哋chill捉一晚

節目黎到尾聲啦,我哋講最後6個字

人黎 死亡恒星

今日同同事講起想睇error 嘅show,佢勁驚訝
係佢心目中,error係搞笑組合而唔係一隊有實力嘅男團
雖然佢都講咗句佢地啲歌ok
想我都好想可以中咗頭獎
33認真mode 果陣話 好感謝呀冰同呀gi應承同佢拍mv 佢自知係電視台藝員仔一個 2個kol多人follow 過自己 反而驚自己影響對方人氣
聽到呢段說話有啲sad
可想而知33未爆紅前 唔係佢平時口中咁有自信
宜家終於有機會多左人欣賞
叫多次春先
仲有三日冇得喺電視見到諾衡了
33特色
想我都好想好似中咗頭獎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞