【ViuTV】《ERROR自肥企画》(56) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
美人成日俾人咬住唔放
佢認真主持其實都ok 始終轉數快
點止 造星2/3 個D表演好多佢都有幫手
都唔知點計工數
佢廢但又覺得自己懷才不遇呢個係fact嚟
你人在美國㗎大美人翻嚟隔離先啦
我都好鍾意呢句
其實而家呢個時代已經唔同咗好多,一個人可以有好多個身份而又唔會互相衝突,喺唔同嘅身份之間嘅界線已經越嚟越模糊,而且啲觀眾嘅接受能力又高咗
俾啲時間33適應下,娛樂圈入邊嘅身份唔係非一即二,過多幾年我諗佢哋係心態上會好好多會好好多,加油呀33希望佢可以睇到
太遲識error ,宜家補返比佢哋
應該唔係
係花絮嘅話佢地幾日就剪到
Lady killa個mv都係肥仔拎10萬出嚟拍
其實poki個格係素人,正常好多人都係咁

不過相信會成長,入影藝圈就唔係正常人
藍viu 有得睇未
好似話偷圖
真 韓國d星都188
娛樂圈不嬲都要靠知名度先有job 有機會

就算唔咁功利 今次其他3個咁支持佢
比我就感動到開post講我愛error了

點知
冇心情娛樂
市面上會有人搵佢寫beat都係果幾兜友架咋
你講到咁易點解唔自己整要搵poki整?
講緊唔洗keyboard唔洗結他都整到
咁樣都幫人整?
意義係邊?
諗下Jer 姜
ot gp 瘋狂食死亡行星
心痛衡b聽得出佢答花姐嗰時有啲驚
好彩保錡撐行佢先有返少少笑容
而唔係老豆入場睇咸片
千祈唔好,佢呢首認真野唔可以玩到咁low 架
其實係
如果當初poki 連error遊都hea做
而家啲人翻睇返就唔會對佢改觀反而仲憎佢啦
希望poki以後會對error成員喱個身份上心啲
你無error身份嘅話真係什麼都不是
唔通自己單飛出去嘅話仲有機會俾你唱自己首歌俾chill club班底聽咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞