【ViuTV】《ERROR自肥企画》(56) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
hana醬嗰首好嘢嚟
好似睇返error遊咁
地獄黑仔王
其實本身error1 玩game搏盡個feel多過搞笑feel

搞笑只係副產物
madboi
除左首i dont give a (仲要係tyson ver)
其他歌都好麻麻
推lady killer
明明勁高質!唔應該得咁少
一齊推高佢
打你個肺

雖然佢哋拍綜藝係好好笑
但諗起佢哋本身有唔同夢想嗰下就好心up
希望有多啲個人自肥呢類節目
我已經勁喺Spotify聽佢哋啲歌,狂loop
雖然唔知有無用
同埋mirror最好個d好唔出名個d待遇差好遠
你睇下lokman有料未,又隊長,但又冇單飛,出鏡又小
Error人小小,呢排彈起左3爺,連帶d人睇error節目
都會留意埋其他3個先啦
時也命也 193一句爆紅呢d野邊個預計到

學33咁講 當時7萬 而家31萬
如果唔係佢講一句 而家個post應該得幾十人係到圍爐

做起咗個形象同brand自然會有人識欣賞
前排33係無限斜棟都多人講
肥仔有solo
deegor都有戲拍
大家多線發展嘅時候得閒返嚟error輕鬆吓都可以啫
其實我唔明點解要咁死板唱歌跳舞
外國都好多係齋fashion icon
好似水原希子咁
唱歌跳舞叻咪又係要r廣告
193已經係完美既influencer
Error我4個都好鍾意 最鍾意33
但今日最感動我嘅係保錡
日曬雨淋 自己攞嚟
話說 今期yes卡有error
宜家先知原來yes未執
認同認同
努力係有回報嘅
本身睇完以為佢要重新出發
但見到成個description都無提error真係灰左
好似到呢一刻都唔想比人知係一份子
剩係想做音樂

其他3子都有自己想做既野
但都會放error係上面
193你人氣爆升根本言論唔係主因
當然言論係令更多人認識你,但係認識都唔等於要支持甚至FOLLOW
FOLLOW得你都係因為睇左你以前D作品

點解ERROR而家咁紅,係因為以前做得好
就算識你地,如果你地當初冇努力ERROR遊,根本唔會咁多人開始中意你地,相信唔小人都係因為睇新聞認識你再睇返ERROR D片/節目
所以唔好放棄,終有一日你地既努力會有人睇到
唔係4位1體阿dee最多都係演下戲,返去拍下youtube,係4為1體先可以超於一切領域
利申打手嚟,收開$2,仲拖緊我糧
日日loop到佢1m
唔好要剪片剪到朝早五點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞