【ViuTV】《ERROR自肥企画》(56) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
今次自肥令到半個香港都識佢哋(同幕後)
又make到咁多noise VIU識做啦
咁出色嘅合作唔好比佢停
好正, 大家多啲睇
呢首真係好正 聽一次已經上腦
曲同唱都ok,幾有個人風格,但啲詞真係太無內涵
永遠都係睇你facebook睇你ig睇你story好掛住你好鍾意你好想見你

詞揾人幫佢寫應該好啲,或者睇吓viu會唔會同佢出solo
唔好互相攻擊喇
我地有我地支持poki,佢有佢繼續反poki
咁樣互相挑釁咪又害左poki
由d hater沉底算
呢集好深刻
花姐都唔係至高無上
岩岩睇完本來想like返 poki IG
先發現Poki好似係4子入面唯一一個ig description 無link error
馬上無like
肥仔個mv型到
I Promise 係我近排會 loop 嘅歌
唔知點解見到有 Poki 唱歌啲鏡頭就覺得幾型
一開始半隊mirror都係肥仔教跳舞
dee哥又一直努力嘗試跳舞唱歌拍戲
193瘋狂睇綜藝學定位

poki真係要生性
你d隊友真係好努力
頭先果句因為太忙無練過吉他都講得出
喂大佬你做下戲都好,仲話追音樂夢
娛樂圈真係一個大染缸
要識扮野
youtube 193新歌上左喇
如果係mirror嘅歌應該幾百萬
睇完今集 樓主我想同poki講

To poki:
未學行先學走 所以上次先會重重地仆一次街
雖然睇得出你表面係MK仔但其實係一個好天真 而對朋友好好嘅人
但有身邊人死㩜 觀眾先俾一次機會你
睇自肥企画嘅表現 又好似真係有悔意
希望好似你頭2集咁講
「變成一個更好嘅吳保錡」
但要明白 你機會只有今次
下次再衰觀眾唔會再俾機會你
希望偷食事件俾到真係教訓
其實我最鍾意poki
我想要打過193小33嗰個
有啊 肥仔有份排Mirror演唱會同平時啲歌嘅舞㗎
花姐睇人都真係幾準
好唔正路咁揀193同poki,仲有升咁後生既mike做導演
結果有咁紅咁正既節目出到黎
睡到三點

平均10分鐘一萬like
聽日就過50萬
加餸加盡佢
成日都餓住錄影
mike 之報恩
湯丸巴
以前啲無挑link係咪死晒啦

Btw佢地玩帶著錢箱跑都應該好癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞