【ViuTV】《ERROR自肥企画》(56) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
27 Like 4 Dislike

最後就係呢個shot 忍唔住了
小美
我早幾日先睇依集 好感人
呢點可能就係好多人無放棄poki 既原因
好多人爭
呢個真心幫唔落⋯⋯
我都愛肥仔
但係我老母最愛,佢唔聽歌嘅人
為左睇肥仔就去睇mv,男排女將日日問肥仔幾時有得打波
肥仔你要加油呀,好多人支持你㗎
就係睇完今日個集以為有改變
講明自肥企画
連樓主pin咩都要自肥埋
呢個page好似成日左抄右抄
見佢YouTube又放原版Eva mv
同無制限版去吸view 冇click過
193串153單嘢之前咁啱翻睇咗2季error遊同自救
其實好明顯地睇得出自救嗰陣嘅poki好似冇error遊嗰陣咁投入 (自救有幾part睇到我覺得好尷尬)
自肥好睇得出mike導有心想救poki好襯poki 片石仔玩搖搖呢啲item都想比觀眾睇到佢有幾努力
加油啊poki保持humble嘅心繼續做好自己
我想見翻error遊嗰陣好努力嘅你
咁各位打手可以嚟我到出糧
利申打手嚟,收開$2,仲拖緊我糧
個effect
當年我嘅諾衡得23、24歲
On9...
未聽過Producer唔識樂器
最基本結他keyboard一定勁先
嚟緊任務 推33新歌
Btw mike導找數啦
*
無死呀
有個巴打放晒上Google Doc齊晒咁多集
我廢事放上嚟唔尊重ERROR
你起我底去返無挑POST睇

玩錢箱193實洪哲上身狂出芧招
頭先睇電視見到佢喊嗰下真係會眼濕濕,好似真係見到一個識嘅朋友努力而感動
可能仲要無人睇
佢自己d youtube cover個堆英文歌好聽d
啱佢呢種咬字唔清feel
係,但首歌唔係幾掂,不過193唱歌掂先奇啦
排隊的人:
但由於我是佢條女,所以我可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞