【ViuTV】《ERROR自肥企画》(56) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
肥仔本身自己有料到 阿dee以前為左多方面發展去學跳舞
兩個都唔甘於現狀不停進步嘅人都唔介意做error搞笑角色
pk你敢唔敢講自己天才同努力超越到佢兩個先
自己兄弟都未怨 佢真係要望住佢兩個學習
所以忍耐下啦,佢d兄弟都對佢不離不棄啦
其實我覺得佢地好彩過鏡架啦
雖然鏡多fans,但真正彈出真係得幾個,又做唔到連帶效應
佢地得4個,分得冇咁散,有咩都一齊捱一齊撐
同埋拍綜藝好處係會吸到男觀眾
又唔好拉埋33黎講
佢有keep住增值自己 學唱歌 拍cover
做節目就做好哂準備 人地鐘意佢自然會繼續同佢合作
我覺得冇得同真係迷失既poki比
事件過左去就算 展望未來啦
YouTuber
第一次出國
其實error係幫佢地累積知名度
慢慢磨練自己 有多啲唔同嘅經驗
到時機會真係到嘅時候
先有準備充足嘅自己去迎接呢個挑戰
沉澱係需要時間

知道你地本行唔係想搞笑
但加油啊error!終有一日你地會比觀眾睇到更加多嘅潛質
193 都真係素人, 但POKI算唔算呢, 佢以前同果個TL 同一間公司定點, 都係artist
開個節目睇193由音痴變音聖
用哂紅字係咪會威啲
Error呢個品牌一定為佢地帶黎好多機會囉
總有一個機會可以爆紅
有機會總好過冇機會
直腸直肚多過單純
好多野衝田而出 EQ唔夠高
係改左好多 但唔夠囉
最慘而家佢都少出聲左好多
見佢啲訪問都唔敢點爭住開聲 feel到好大壓力
如果有睇過果一幕 再睇返佢頭先剪出嚟嗰幾秒
諗返呢幾年發生嘅事
真係會覺得好感動
所以人哋咪話暫停囉
有冇話永別
33 想出solo歌
呢個團隊真係好有無挑feel唔知Mike導係咪無挑粉呢
由一開始error遊成日撚鳩4子
到今次自肥有搞笑有熱血有感動仲有深度
以前睇無挑啲回憶出返晒黎Super 7!
咁辭左職另計啦 但佢未辭就搏炒咁
娛樂圈每次機會搏機會 搏炒格邊個敢用佢
我諗viutv真係冇咁大資源俾一齊出歌
希望依家兩隊人紅起咗,搵到嘅錢可以用返喺佢哋身上
利申打手嚟,收開$2,仲拖緊我糧
星爺一開頭都想攞影帝,但係最後佢做得最出色嘅嘢就係嗰堆笑片,分分鐘仲impressed過佢攞影帝,可能佢哋就係入咗學,拍咗呢啲綜藝,先知道自己嘅才能係拍綜藝,而唔係唱歌拍戲,其實拍綜藝都幾好呀
33呻完繼續努力做好自己
真心愛死佢
每個人都要有一個爆發點
好似啊Dee咁 有晒準備
跳得 演得夠認真
咁到佢爆發嘅時候 啲人咪會留意到原來佢地有另外一把刀係身
強如光洙都係 邊個唔係演藝圈有磨過自己
但係到你爆發嘅時候 竟然一個其他位都冇 你咪只可以繼續留番原位踏步囉
193明 希望今日POKI都會明
https://youtu.be/sbSlpH_t8JI
可以loop啦大家
靠自己拎亞軍乜柒都靠自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞