【ViuTV】《ERROR自肥企画》(56) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
諾衡呀

我係佢一定驚到瀨屎
希望好快有機會啦
一世人兩兄弟有你有我
佢係小薯茄講過高佬好難拍劇,要因返其他人高度所以要mak大對腳就返佢地個位
明明有樣但係歌同視都有缺點真係幾慘,當個個男人想佢咁高既時候佢有佢既煩惱
問題係多線發展要有料先得架
193都話靚仔可以拍下戲
Poki想做音樂喎
講真我樓下玩rap d mk都勁過佢
okok enjoy it
其實琴晚同今晚2集都好好睇 好感動

琴晚一播完 d人又話悶 冇咩黃金畫面 為左慳錢係到淨talk
第二節mike導講野回顧好精彩
佢冇dee哥爆何b 鳳凰不死鳥 呢啲一睇就即爆笑嘅精彩

而係你一路睇 一路覺得同你啲朋友回想緊之前做過嘅野咁
睇完就會更認識到呢班無制限團隊
雖然大家素未謀面
但已經覺得係你一班識左好耐嘅朋友咁
正因為佢哋嘅堅持
所以我哋先有得睇

因為我哋堅持每晚追住睇
所以佢哋先有動力繼續落去

而今集poki到真係睇到眼濕濕
mike導應該係專登cut埋
poki講快吞轟件衫
講起poki第一個合作嘅節目 令佢開始受人注意 初心嘅節目
直到彈結他時不斷閃過自肥同error遊嘅畫面
再配合佢身著住嘅初心

希望poki你都可以再思考下之後嘅路
堅持住初心咁落去
唔好再迷失啦
關有冇錢咩事
poki想增值唔通公司唔支持咩
心態決定境界
Error遊真係同時帶紅error同無制限團隊
係佢加返之前都唔會like
YOU CAN CALL ME THAT YOU CAN CALL ME THAT
認真 唔識跳舞既人 你跳得再叻外型柒都好難上位 你唱歌再叻一樣有人好過你 而且歌仲要靠好歌 仲有機會紅歌唔紅人
係肥仔唔係型仔 走跳唱差好多
反而做戲 同主持 相對靠實力同人脈 >外型
得喎
可以參考番 之前嘅ERROR 遊/自救嘅POST 數目.............
聽朝各大音樂平台上架嘛
諗起自救TV去長洲果集poki第一個贏左真係提早收工,而3爺第二個贏都係扮下野收工最後都有出返黎
可以Sampling
識基本music theory 就做到隻beat出嚟
巴打好認真覆
不過同我一樣冇糧出
由播自救之前屌到而家都係咁
最大對比係嗰佢地出新歌
其他三個會喺ig story宣傳
得佢一個冇
俾人屌足幾日先肯宣傳一次
坦白講,當年連有呢個台我都唔知。。。
利申長期唔喺香港
SHAWTY的心就像海底針
講真 有頭髮邊個想做dee gor呀
肥仔夠想跳唱夠想做香港Psy 啦
dee 夠想開戲做男主啦
咁佢地咪又係喺度做攪笑
係poki 到而家都仲講緊唔想搞笑
自救果時都幫佢出左隻歌啦
我印象中同193果隻差唔多
咁都死得啦
佢d 音樂同193同level
邊個夠膽比錢佢做音樂
佢最後果段自白又係好真心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞