【ViuTV】《ERROR自肥企画》(56) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
肥仔想做跳唱歌手
Dee 想做男主角
193 想做Fashion icon
Poki 想做音樂
希望大家都明白Error 係好笑但Error都可以好認真

做得哩行拍拖要低調,要帶眼識人,分手講唔掂數真係可以隨時永無翻身

poki加油呀,你曾經因為追夢連旅行都冇去過,因為error遊先有得去日本,唔好忘記初心,唔好忘記幫過你嘅伯樂
已經冇錢收 希望ViuTV俾多啲機會班仔
睇到佢之後講果番說話,忽然間覺得佢應該都幾大壓力
希望快啲有第二季同埋可以多啲集數啦
Mike導主唱既主題曲已經成為VIU Youtube channel最高views既片

如果作為一個error既fans 我會話其實30幾萬view唔係最灰既野

最灰係mirror演唱會拎黎做左item
而肥仔自己都仲未有機會好好咁表演呢隻歌
Error d mv view 數都唔係好多
得閒睇多幾次!
我反而覺得佢唔應該跟肥仔
肥仔係跳舞唱歌好 搞笑主持ok
193係搞笑好 主持/急才唔錯 唱歌跳舞麻麻 兩個路線都唔同
起碼要再多3 4年時間
係..
呢首真係好正 正過mirror團歌
打手人工留俾佢哋開節目開show 咩都好
所以點解193一路都keep到人氣
d人就算唔係最鍾意佢都唔會憎佢
唔似得poki成日覺得error拖累佢
到出晒事之後又唔肯退團
真係要講懷才不遇肥仔同阿dee先係
點啫判官,刑期幾長呀?量刑起點又幾多?收收皮先啦,睇Poki ig人數不斷升就知你係小眾啦。

唔撚好再紅字以為自己好撚威啦
建議佢真係要豐富下自己啲知識睇多啲書,佢一開口講啲野實在係太冇內容,完全係一個冇腦嘅MK仔
繼續努力!
唔好再幫poki倒米啦
呢位巴打真係好偉大唔要人工都幫ViuTV做嘢
我最少都起碼要個生啤
1.5M了
想睇正正經經嘅我們很帥MV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞