西伯利亞鐵路貝加爾湖之旅

376 回覆
125 Like 3 Dislike
有冇巴打留意到最近出左本西伯利亞鐵路既書

係咩書?
留名睇相
留名參考下個月去
婚後都想同老婆黎個類似咁既旅行

可以呀
兩個人一齊去歷險係好浪漫ge事
去探索下西伯利亞到底係點ge la
留名參考下個月去

加油呀Bruce Wills
你咁打得應該無事
留名參考下個月去

加油呀Bruce Wills
你咁打得應該無事

去拍die hard 第6集Putin

係咩書?

黎到Vladivostok開始有d感觸,話曬今次都算係一次萬里長征,亦都無試過拋低所有野,包括份工,離開香港咁耐。雖然有點懷疑,但渴望旅行體驗ge心,始終不變。

話說Vladivostok 最出名係咩呢?就係軍艦。呢個城市都係俄羅斯東面軍事重地,普京大哥都積團左唔少軍力係到。

係真ge戰鬥民族軍隊!屌好驚俾佢見到我用支tele打埋去唔知影到咩,捉我返去就死 唔想第一站就出事,偷偷地影完就算

其實上面呢隻呢,係退役潛艇黎,入面做左博物館,展示出當年ge文件同實物等等,包括個幾支魚雷

補圖

係咩書?

其實我坐完之後有d放監ge感覺 成7日7夜
但係懷念ge
留名參考
打算今年grad trip去
留名參考
打算今年grad trip去

你係去邊到開始邊到完呀?
又係坐曬成條?
除左軍艦之外仲有咩睇呢?通常我會鐘意搵個位係睇到城市全景 所以我地去左Vladivostok ge制高點。由於係行上去,無搭車,又無心理準備要行咁耐,加上拎住d相機,所以攰到hihi 。

呢到成個Chernobyl咁

行到上去發現個城市好似點影都唔靚 所以都係影下人算 扮下野

好快影完相就落返去經過火車站

俾大家preview一下架火車
其實個樣就普通火車一架,唔係特別大/特別多設備,個刻心諗我地黎緊就要係入面過7日 心情有d興奮,又有d擔心。興奮在於即將要踏上無盡旅途,邁向世界極寒之地西伯利亞,擔心在於唔知7日可以點過

雖然係咁,我地4人一概不理,係個9288km牌前影返張相先,第日人地問起係咪真係坐過都有相為證
個邊冶安點?有無中過d古惑野?
海參威好撚悶
海參威好撚悶

淨係得Zuma正 長腳蟹
留名等睇車內狀況
之前歐洲坐火車瞓一晚已經頂唔順

係咩書?

其實我坐完之後有d放監ge感覺 成7日7夜
但係懷念ge

我都覺 個封面吹得咁大
不過幾鍾意嗰種平淡
好多時間思考人生
得閒同local吹水聽故仔
有個婆婆踩足7日
就係為左去moscow見粒孫
又教我俄文比野我食
好滾動
留名
有睇開巴打啲相
個邊冶安點?有無中過d古惑野?

其實都安全
最少我地全部都無穿無爛無被搶野個d
唯獨係莫斯科火車站現場目擊街頭隻抽 真.街霸
海參威好撚悶

同感
一日夠曬
唔好又爛尾
海參威好撚悶

淨係得Zuma正 長腳蟹

呢位師兄識野wor
我都有食
你幾時去?
留名等睇車內狀況
之前歐洲坐火車瞓一晚已經頂唔順

如果10分
我會俾7分ge
遲d出下相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞