西伯利亞鐵路貝加爾湖之旅

376 回覆
125 Like 3 Dislike
文呢
想grad trip 都咁去
屌幾時岀post呀 咪掛住溝女

Sorry sorry 出緊出緊
文呢

sorry sorry
呢兩日較忙
想grad trip 都咁去

可以去試下
在職人士點樣實現西伯利亞鐵路既願望?
認真一問 相機電話冬天去貝加爾湖頂唔頂到

搵連假,駁埋星期六日,個幾星期其實搞得掂

相機單反無反都完全無問題
我d750一舊電用到兩日tim
電話都完全無問題,正常

因為之前我都去過-20度ge地方
相機電話無任何特別保護(我都幾粗用)
照拎出黎影
完全無問題
舊電都用到兩日

電話都完全無問題,正常

照拎出黎影
完全無問題
舊電都用到兩日

太好了 我打算買部單反去
最怕凍到用唔到

我拎到三星期假既
唔知夠唔夠搭到去德國

我拎到三星期假既
唔知夠唔夠搭到去德國

夠就一定夠
睇下你係咪真係咁有耐性全程火車到德國
因為西伯利亞鐵路唔落車玩其實7日坐完

電話都完全無問題,正常

照拎出黎影
完全無問題
舊電都用到兩日

最怕凍到用唔到

單反好多都無問題有weather resistance
無反你睇下評測人地有無太凍用唔到ge問題
電話就難講d

電話都完全無問題,正常

照拎出黎影
完全無問題
舊電都用到兩日

最怕凍到用唔到

單反好多都無問題有weather resistance
無反你睇下評測人地有無太凍用唔到ge問題
電話就難講d

凍天電池會用得快d
單反加手柄可以用2A電,都頂到2日
利申:夏天去

我地車上面食ge野就係咁,有cereal同即沖湯包,仲有落車車站買個d麵包,所以野食就唔擔心唔夠

仲有巨俄腸送杯麵 好好餸
[quote]

呢條係咩黎
[quote]

呢條係咩黎

我開頭以為係d甜筒脆筒
入面全部朱古力醬
點知一咬
我屌原來得頭尾有朱古力
真係全條鐵路最大ge騙案
lm
歐洲日落日日都係咁靚
就算多雲,都會有d野睇
車上ge素未謀面,但一樣向著同一個方向出發
每當迷失ge時候,望向日落,就知道自己去緊邊。我地一路向西行,城市風光由東方共產規劃慢慢變做西式建築特色

v20電量完全冇問題
跟tour果時識左個香港男仔用iphone一樣ok
兩個都冇用暖包
但啲中國人用嘅iphone全部有暖貼貼住都死機
完全唔知咩問題
佢地好唔開心,問係咪真係香港同中國啲機有唔同

v20電量完全冇問題
跟tour果時識左個香港男仔用iphone一樣ok
兩個都冇用暖包
但啲中國人用嘅iphone全部有暖貼貼住都死機
完全唔知咩問題
佢地好唔開心,問係咪真係香港同中國啲機有唔同

可能真係有分別
輕輕一推

離開香港,每一日都係大景

其實本地人都係咁望住出面,渡過漫長ge火車之旅,期待日出後迎接莫斯科ge來臨

Second class ge sofa床
正常係sofa
摺落黎就係一張床

然後黎到莫斯科竟然落雨

到埸後唔理咁多
即刻搵d人食ge野
但竟然係M記
好似仲衰過杯麵
間hostel不過不失
但個刻覺得簡直係天堂
係真.床呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞