仲拗緊i定an好嘅人真係好幼稚。。。。。。

255 回覆
593 Like 147 Dislike
rip
iboy咪教左你用cloud

線係無用架嘛
鹹魚青菜各有所好得未呀?
樓主咪曲線話自己幼稚囉
唔好話idog
andog都係一撚樣
s20用過覺得lag成班an狗衝出黎話人作故仔
理性討論唔撚得既 一定要讚an好用既
咁撚樣都有得嘈真係好on9
s20都lag就用家問題啦
一係你拍段片上來
又I又AN唔洗爭
得兩個type c真係...
冇down咩奇怪app 全部都係普通人都會有既app

連game都冇down到

我都唔知點解會咁

用開iphone11覺得11垃圾試下s20

但用左半個月左右開某啲app既時候開始lag 會delay

尤其係signal del完再down過都係咁

手機太多私隱 費時自爆唔拍片 你地信就信唔信都冇辦法

可能係我部野特別有問題

但除左lag之外我覺得係好過11
呢期想換部win laptop
驚覺Windows稍為似樣嘅laptop價錢其實夠買MacBook
m1袋底六千幾做圖像屌打所有window
notebook

打機做3d野另計

以前就話唔抵,今代抵到爛
點lag先。。。load慢左少少定窒格
睇到佢係到貼紅大字就知
an 機sony lg htc 都收左皮, 淨返小米同3星頂住. 問題係好多兒童都盲反大陸brand. an 機自己都鬼打鬼,點同iphone 打? 唯一好處真係得平.
An機得Samsung 可以同apple一戰

利申:用緊 iPhone 12
樓主的確有啲理性point,但你個post已經引哂班盲an人士入嚟你客觀分析既ios優點係咁食負評
an用家平時抑壓太耐
然後同你講,你中意粉紅色無問題既,不過你自我感覺良好姐,你話屎好食都ok架
both
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞