仲拗緊i定an好嘅人真係好幼稚。。。。。。

255 回覆
593 Like 147 Dislike
大家理性討論緊你入來挑機為乜
扮咩理性?
開得呢種post同我講理性
俾人屌又話人挑你機玻璃心
第一日上連登?
唔洗係到同班理性巴打耍冧以為會撐你
連登幾多理性同瘋狗心照啦
我部n5x一個月就燒咗
嬲撚到我即刻買 iphone
idog狗性難移
年年壞iPhone 嘅話點解仲要用iPhone
都話ifan
因為佢隻手太細 唔鐘意用大機 得iphone有細model 被逼要用
仲同人講理性
講到得idog瘋狗
an狗就唔講
咁叫理性咩
我不滿iphone冇返回掣好似Android嗰啲,想上一頁都唔方便,但速度真係快,android永遠粒u有幾快都會lag,我雙修一部Xperia1, iphone11pro max

主要用Xperia1,打字lag lag地,開相機又慢,影完睇返張相又要等,呢個就算係iphone舊幾代都唔會咁,但打字如果我唔識點打可以直接用手寫,各有各方便好處,所以雙修啦,互補哂短處,而家打機影相用iphone,xperia 1用黎日常用上網睇片
個人都係雙修,不過用緊3叔轆鳩同ipad air2,我一直電話都無用IPhone只用android, 但係唔明點解去到轆鳩粒cpu 講到幾撚快,一解鎖都係會有一段時間lag 機-打字有delay, 返home 慢半拍,其實係咪本身android 個base寫得唔好,永遠都要lag
google 自家u 會唔會解決到呢個問題?
爭咩呀
溝埋一齊叫ian 啦
Mirror
55 溝埋一齊做ian丫笨
好奇問下邊啲反人類設計,想了解下大家睇法
2部買晒咪得
我屌你老母,乜叫自由度呀。

我平時用黎上網,banking,

其餘時間溝女,去High tea,fine dinning.

我梗係用iPhone 啦。 裝置自由度關我撚事。我又唔係用黎揸火箭。 你班毒撚無女溝成日玩電話啫。

再者你唔用iPhone 同條新女去五星酒店,第一個問題就係點解唔用iPhone. 你係咪諗住講裝置自由度高呀?柒頭?
JOBS死左後蘋果產品變晒玩具係事實
然後樓主有哂bias一齊係度拗交
返去大陸住啦你
岩哂你呢個圈子嘅人
有女溝,平時出街同囡囡玩。番工認真做嘢,放工認真娛樂。 Work Hard, Play Hard. 邊有時間成撚日望住個電話。

用iPhone 係一種生活態度。
你用win定mac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞