仲拗緊i定an好嘅人真係好幼稚。。。。。。

255 回覆
593 Like 147 Dislike
an機個機身的確係參差。。
但全面屏同螢幕指紋,機側解鎖又贏一仗
咁你又好難challenge點解佛教唔食牛嘅,牛咁好味
IPhone嘅標準評唔到Android
因為IOS = IPhone = Apple
但Android係咩樣都有
你冇得用死一樣嘢去定義Android
連登仔自卑係咁架喇。。。
拗贏自己用嘅比人好,做到咁真係好低自尊感
一面倒? 我應該唔係其中一個
大佬唔好拆穿班自卑窮撚
我buy你,我都係雙修,不過係an phone + ipad。
各有各好,互抄更好
ipad pro我個人都好滿意
type c, 120hz, 完全直駁ssd
出到4k hdr 60....仲有咩好要求
我成日覺得iPad、Apple Watch、Mac領先過競爭對手好多
相反iPhone就落後好多
硬件算唔算?
你要明白個利潤係邊
ipad我可以同an機一齊用同批配件
apple點賣到專利lightning 野先。。。
ip個問題係大把on9消費者跟著買,佢點會肯改進先?跟手出個mag safe, 消費者為左差電快d又會課金
好唔好用好主觀費事拗

只不過有個好有趣嘅現象係現實生活中接觸到d大多數正常人都係用iphone

d an俠唔知點解做野上接觸同埋與人相處硬係偏激同孤僻d
講真ios反映性格
順民,無自主性咪俾哂apple話事
路過

pixel 1_開唔到機
pixel 2xL_個mon無喇喇無feel 之後用得番無耐又死過
pixel 4_生性中
等埋新pixel出先再買多部
溝埋一齊嚟做ian?
Ian最好
ios同an不嬲都係機用人同人用機嘅分別
係ifandog要咬引引世界大戰
笑死我 吹到an俠性格偏激同孤僻

我覺得用得an機既人
會比較有自主權多d 奔向自由
拿咁講。。
中老年藍絲都係用android多
俾部ip佢都唔識用
吹到咁其實幾勁
同星座撚概念差唔多
但拍片iphone大勝
防震一來
後期推光同還原..
色深勁好多
已經用緊dolby vision.....an機多數係次級hdr 10....
簡單講係睇到嘅顏色多an機好2多,大背光推返正光暗都易好多
只係為左洗少D錢用大陸牌子 咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞