仲拗緊i定an好嘅人真係好幼稚。。。。。。

255 回覆
593 Like 147 Dislike
所以。。一樣高消費族群入面用iphone嘅人就真係多數
認同ios反人類設計,雖然我只用過ipod touch
Ian 世界第一
Ian最好
雙修sure
做野用ms真係用返win啦

平面多媒體用mac
立體建模就一定win
ipod touch其實好撚完美
以佢定位,size同價錢做到ip 99%軟件上嘅野
利申日日用
最弱智係macos用完返office win機開,成日走位

一係完全用mac,要crossovee真係唔2好玩自己
仲搞黃圈夠幼稚啦明明香港就係中國既 一部份
AN狗 由android 2.1開始用
已經變咗習慣 慣咗啲界面同使用邏輯 冇諗住轉會了
不過又用開MacBook air
阿契世一
其實要有幾幼稚先會去管人哋鍾意用啲咩?

iPhone vs Android
AMD vs Intel
AMD vs Nvidia
.....etc

我就鍾意着粉紅色衫嘅。有無鍾意着藍色衫嘅巴/絲又出嚟"教育" 下我粉紅色衫點樣唔好,點樣多缺點,點樣成功人仕都係鍾意著藍色衫?
我都係pixel 4用家,唔知邊次更新後電池就成日話read唔到
pixel拍片靚啲
岩岩話完生性中
依家就奶野中
叉電叉唔起
keep左8%
打到呢句再睇變左7%
咪就係。其實an機同i瘋冇可比性
why not both
死底板
我成日要熄機大力禁個背面先出到番黎
其實互抄之下
都冇咩大分別
多人鍾意嘅功能
基本上兩邊都有

iPhone 多啲周邊
配件完善
呢點最吸引

寫多平台嘅 app 易過以前好多
依家好多 app 都雙平台/有埋 win web 都唔少
雙修都係覺得iPhone 好啲
Android 要不停換新先超越到
公司機係用iPhone
Office PowerPoint 本身都有 web

二來 google slide 都唔樣衰
你整咩 ppt 咁包閉
揀啱底色排板字型
柒得去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞