仲拗緊i定an好嘅人真係好幼稚。。。。。。

255 回覆
593 Like 147 Dislike
屌An個班iboy成日用幾年前舊機,或者用近年用中階機嘅經驗屌窒機同慢,老實講呢幾日嘅post見到雙修高階嘅師兄個個一面倒讚android居多

屌Iboy個班又係on9, 同Iboy講道理,咩type c, 120hz,裝置自由度,等如同伊斯蘭教徒話豬肉好食一樣,教主唔俾就唔撚得架啦,一句我無問題,用家感覺良好,點駁姐?只要你鐘意食舊屎都無問題架

根本手機界an 同I 係互補到不足先咁精彩,兩邊近年都抄左對家好多野,幼稚到你iboy夢想到ios一統天下個時,部機仲邊會有進步?

利申:理性Idog, 有apple 九成device, 一直雙修埋android 十幾年, 鐘意apple設計造工理念,但硬件功能,創意同方便程度無可比性,輸就係輸,ios用落都多bug同反人類設計,希望慢慢改善
我都認同iPhone嘅品質係好啲
摸上手係開心嘅
android個設計好多係好鬼娘
其實大部份都好似係用膠整
表面上好似各打50大板 但係就數臭iboy嘅佔9成 不如你去政府新聞署見工
平價機iphone xr機背個種質感都好少見到android做到
你講到重點了,根本問題從來唔係部機度

係一班垃圾idog日撚日咬人,到一日無左android, idog就無哂自我優越感
iphone耐用係事實
而家用緊pixel成日驚佢突然壞
btw an個自由度係高好多
pixel未見過人壞
我部3a仲健在
你睇下pixel個post先 好多人壞機
我用左十幾部android係得一部真壞機,粒電用得一個鐘就玩七

唔錫機成日跌落地用咩機都死個wo
其實只係iPhone既人會直接拎去天才吧
唔會上網講上網問

Pixel售後香港係大敗既

利申:Pixel iPhone XR雙修
xr最撚多係跌一跌壞face id
on撚9
屌你老母又踩到你蘋教條尾嗎
係你自己買部係冇寫防水
定防咗都易壞?
你講清楚啲好
拗黎做乜
An機世一,垃圾IOS狗
我玩左手機台幾日的心聲

好似宗教革命個時,科學vs宗教一樣嘅沖突

某d虔誠idog似班個火燒哥白尼嘅生番咁
你講外觀定軟件
both

但好在an可以任改介面
外觀嘅話好主觀嘅
我自己覺得sony以外不值一提
雙修無煩惱
有人會覺得M字額好睇都幾神奇
咁既野其實有乜好嘈
仲有果D 嘈PS同SWITCH呀 MAC VS PC果D
唔講仲以為有股份
又唔見有人嘈百事定可樂好飲架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞