仲拗緊i定an好嘅人真係好幼稚。。。。。。

255 回覆
593 Like 147 Dislike
發緊夢? 用落你就知好多野都做唔到 未完善
又活捉idog一隻
有type c, 45 w快充, 120 hz, aptx/ ldac藍牙是但一樣做到先出黎柒啦
both ok
我要嘅係gen 片load相快
其他野唔高要求
真 同埋個apple eco system得啖笑 一部機做到既野 特登要分開幾部做
唔係個個都gen片 load相
好多買幾皮野既機做既野
唔係粒M1 能力所及
用iphone嘅人多數感性,用咁貴嘅價錢買部機然後自我感覺良好,完全滿足係marketing入面嘅social needs同埋self-esteem

用an仔嘅人多數都講實際,價錢貼地
最近個 apple watch 解鎖 iphone 最好笑
d ifan係咁讚個手錶可以同部手機聯動 好正
實際只係個face id 垃圾
設計條友唔知有口罩呢樣野

呢d咁既野就叫做eco system

同埋d人話手機 ipad搵完資料可以係macbook開返 做project 好方便

咁你既然有macbook
點解要去用iphone ipad搵資料?
一睇就知唔係做野果d人黎
數臭咪數臭囉 幾千蚊買手機日日喺討論區打飛機又生活態度又盛
十年前同後都一樣
話你啊冇進步啊ifandog
由nexus用到p5都未壞過機 部部健在 你點用得壞
鍾意用,比得起咪得lor
我冇興趣同你拗android定iphone
不過閣下嘅言論同啲扮中立嘅藍絲真係一鳩樣
永遠講講下一係就擺出個款撒賴野蠻一係人身攻擊
閣下係現實生活又幾廢又幾摺先要咁樣上嚟搵存在感
我唔會憎恨你嘅,但我會可憐你。
袋底教育價6千幾
邊部機做到呢個功能。。
你哂電腦。。
其實smart phone出左咁耐 大家都明白an 同 ios既好壞處
屌黎屌去既情況已經冇一開始咁激烈嫁啦
n5x中過大伏啦
之後轉咗去 iPhone 7
而家入多部4a同 se2雙修
樓主開得呢個post都預左開戰嫁啦
年中唔少呢啲post,扮乜中立姐
得閒開一個咩居心心照啦
iPhone 唔同聯絡人可以用唔同鈴聲
用左咁多年真係未伏過 反而條女用iphone年年壞電年年換 日日聽佢屌iphone易壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞